La vida de Lucio Urtubia en una novel·la gràfica!


A mitjans de juny es trobarà a les llibreries la nostra segona novel·la gràfica. Les editorials Txalaparta, Demo i Tigre de paper ens hem coordinat per publicar, alhora i en quatre idiomes (català, euskera, gallec i castellà), 'El tresor d'en Lucio', el còmic del guionista i il·lustrador pamplonès Miquel Santos Belatz. 

La novel·la gràfica relata la vida de Lucio Urtubia, militant anarquista i expropiador. Més que un amant de belles teories, ell és un home d’acció. La seva vida ha estat una lluita constant i, en contra del que es pensen alguns, aquest és el patrimoni que ens deixa, el tresor d’en Lucio. En Belatz hi ha parlat llargament sobre les anècdotes que ha explicat tantes vegades, per poder reflectir amb precisió en imatges les accions, els llocs, les persones, els succeïts i les atmosferes.
 
Així, doncs, convertit en el seu biògraf oficial, l’il·lustrador pamplonès ens explica, per primer cop en català, les aventures que coneixíem i també altres anècdotes que no coneixíem: la infantesa a Cascante, les primeres expropiacions de bancs, els tripijocs per despistar la policia, històries de família, la  negociació amb Citibank, les travesses de frontera... En aquestes pàgines plenes d’acció, en Lucio ens ho explica tot, o gairebé tot. I és que, com diu aquest anarquista indomable, «el revolucionari que no fa res no és res més que un capellà». 


>>Tota la informació del llibre i compra a la nostra botiga clicant aquí!