ANY NOU, IMATGE GRÀFICA NOVA!

Comenem el nou any presentant-vos la nostra nova imatge gràfica! Després de 7 anys amb el logo de les tres urpes, passem a tenir-ne un amb el tigre sencer. Vam començar ensenyant les urpes i ara ja és hora d'ensenyar tota la fera!

.

L’editorial creix. El ritme de publicacions augmenta any rere any -passant de 6 publicacions el 2011 a 18 publicacions l’any passat-. Cada vegada són més els projectes que impulsem i en els que participem -Fira LiteralCatarsi Magazín, etc.-. Hem aconseguit l’objectiu de posicionar-nos com a l’editorial referent de pensament crític en català. No ens conformem només en això. Joan Fuster deia que tota política que no fem serà feta contra nosaltres.


Creixem amb la voluntat de seguir ampliant la trinxera cultural. Defensem una cultura compromesa, reivindicativa i combativa que fomenti el pensament crític. El llenguatge fa el pensament i el català és la nostra eina de comunicació. Som conscients que tot allò que no construïm en català, no serà construït. Així que les lletres i la literatura són les nostres eines de lluita per canviar el món; eines que posem a la disposició de les lluites socials i de les classes populars.

La nostra nova imatge gràfica ha estat creada per Diego Muñoz, dissenyador gràfic del projecte Mil Vietnams, a partir d’un referent gràfic que creiem que pot representar la nostra editorial: l’elegància i estructuralitat de la revolució cultural xinesa i un tractament de la identitat corporativa inspirat en la tradició de les estampes tradicionals orientals.

Compartim algunes de les aplicacions perquè veieu com serà, a partir d'avui, la nostra línia gràfica. Esperem que us agradi!

unnamed.jpg