Aquestes festes, si et toca regalar, que sigui literatura! Regala’t un d’aquests packs especials que ja pots demanar a la nostra botiga online o subscriu-te i emporta’t el pack que vulguis totalment de franc!

Tota la info de la subscripció + formulari a: https://goo.gl/pyqk6r
O si només vols comprar un pack, fes la comanda a: https://goo.gl/Vjz2k4

· Pack 1 ‘Novel·les nostrades’: Inclou Asfíxia de Marc Grijalbo, Els estralls de la memòria de Jaume Rausell, Les músiques de Brundibar de Déborah Puig-Pey i La revolta que viurem d’Ivan Miró.

· Pack 2 ‘Feminismes’: Inclou La mirada de Michonne de Rubén Sànchez, En defensa d’Afrodita diverses autores i Leila Khaled, el meu poble viurà (autobiogràfic).

· Pack 3 ‘Internacionalisme’: Inclou Una amistat prohibida de Montserrat Arbós, Kurdistan, el poble del sol de Jordi Vàzquez, Aquí també, Domitila! de David Acebey i Harraga d’Antonio Lozano

· Pack 4 ‘Urpes, les armes del tigre’: Inclou Qui pot comprar o vendre el cel, la força de treball o l’escalfor de la terra? de diverses autores, La claveguera marró de Roger Suso, El manifest comunista de Karl Marx i Friedrich Engels i Quan la por canvia de bàndol de diverses autores i coordinat per Alerta Solidària.

 

packs-de-nadal