La Bandada de les Lletres

Subscriu-te a Tigre de Paper, situem la literatura de trinxera a primera línia de foc!

 

    • Com funciona?Les subscriptores prenen el compromís de rebre un exemplar de cadascun dels llibres que es vagin editant (amb un màxim de 10 per any).  El cobrament és a través de rebuts domiciliats fraccionats per mesos llibre a llibre. No hi ha cap quota d’alta, les subscriptores només paguen pels llibres.
    • Què obtinc subscrivint-me a Tigre de Paper? Un 15% de descompte en tots els llibres de la subcripció i en totes les compres addicionals realitzades a través de la web www.tigredepaper.cat · Despeses d’enviament gratuïtes en tots els productes.
    •  Per què subscriure-m’hi? Per fomentar la cultura popular catalana enfront la mercantilització artística i cultural. Per promoure una literatura de pensament crític enfront la moda del consum ràpid i alienant. Per donar suport i enfortir un projecte cooperativista que potencia l’economia social enfront les lleis del mercat.
    • Com puc fer-ho? Molt fàcil! Només has d’omplir el formulari que trobaràs a continuació. I si tens qualsevol dubte contacta’ns a info@tigredepaper.cat  i et resoldrem qualsevol possible dubte.

 

Formulari de subscripció:

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

Telèfon

Adreça completa

DNI/NIF

Núm de Compte

Comentaris

 


Per reforçar el projecte editorial de Tigre de Paper | Edicions s’ha creat el Club del llibre “La bandada de les lletres”, per tal d’anar creant una comunitat de lectores al voltant de l’editorial que li proporcioni un abric crític intel·lectual, un suport econòmic i un vincle que traspassi les fronteres de les obres editades per anar construint aquest tigre de cultura popular.

club2 La crítica literària és una eina indispensable per anar millorant el desenvolupament de l’editorial. Des de Tigre de Paper | Edicions considerem que la qualitat de les obres que editem és la nostra millor carta de presentació. Per això, esperem rebre la crítica de les lectores perquè ens ajudi a millorar les futures edicions.

club1

El suport econòmic és imprescindible per la supervivència d’un projecte editorial crític i en català dins d’un mercat regit per la pitjor de les lleis de la selva. El simple compromís d’una comunitat de lectores que amb la confiança en Tigre de Paper | Edicions assegurin un mínim de vendes de cadascuna de les obres, pot assegurar la continuïtat del projecte i disposar de més capacitat per donar a conèixer nous llibres.

club3Un vincle més enllà del paper dels llibres editats ens pot facilitar el treball de crítica i de difusió. La voluntat de crear espais des d’on potenciar la reflexió i la participació de la societat en les diverses lluites dels moviments socials del nostre poble ens empeny a buscar mecanismes de debat i d’acció política. L’estructura de la pàgina web ens permet anar difonent articles i materials didàctics relacionats amb l’àmbit de la cultura popular i amb la temàtica dels llibres. La col·laboració amb diverses entitats dels moviments socials ens permet assenyalar camins d’acció política més enllà del debat intel·lectual.