Entitats col·laboradores

bla

La voluntat d’editar obres amb contingut polític i social no respon ni a criteris d’anàlisi de mercat ni a una simple identificació personal amb aquestes temàtiques.

Tigre de Paper | Edicions forma part del moviment que impulsa la crítica i el canvi. Tan les obres d’assaig, com les biogràfiques, les narratives i les novel·les són una eina per l’estudi, l’aprenentatge i la reflexió sobre el món on vivim, i a la vegada són un crit d’esperança, una expressió d’ànim i reafirmació per totes aquelles persones que amb el seu gra de sorra participen en la transformació col·lectiva de la societat.

Seguint el plantejament de les expressions “sense teoria revolucionària no hi ha pràctica revolucionària” i “la història no l’escriuen els individus, sinó els pobles”, les obres editades són vinculades a col·lectius que treballen en el seu dia a dia en el millorament de la nostra societat.

En contra de “l’art per amor a l’art”, aspirem a difondre literatura de qualitat, entenedora i d’agradable lectura, que ens enriqueixi l’imaginari per reforçar el nostre anàlisi i la nostra pràctica tocant de peus a terra en la nostra societat.

La voluntat és clara: d’una banda dotar de material teòric al moviment, i de l’altra, mostrar les pràctiques del moviment a les persones lectores del material teòric.

Aquesta col·laboració entre Tigre de Paper | Edicions i els col·lectius que formen part dels moviments socials té diversos aspectes i respon a les diferents realitats i necessitats: la contextualització de les obres mitjançant pròlegs, participació en les presentacions dels llibres i en la implementació de material complementari per aprofundir en la temàtica, coedicions, etc.