Projecte Cooperatiu

blanc

Il·lustració de J. Borràs

Tigre de Paper | Edicions forma part de la cooperativa de treball CULTURA21 SCCL, una cooperativa vinculada al món de l’art i la literatura, amb dos projectes: D’una banda: Llibres artesans contes curts, relats hiperbreus, microcontes, aforismes i poemes en català, originals de Ferran Cerdans Serra; enquadernats a mà per l’autor. I, per últim, Tigre de Paper | Edicions, un projecte de cultura popular dins del món editorial en català.
CULTURA21 és una cooperativa de treball. Les treballadores que en formem part entenem que el cooperativisme no és una forma jurídica més dins del món empresarial, sinó una forma d’entendre el treball basant-se en la igualtat i el suport mutu entre totes les treballadores del projecte envers al model imperant d’explotació, individualisme i competència.
El cooperativisme permet a les treballadores reapropiar-nos de la nostra força de treball i generar relacions socials de producció que forcen al sistema d’explotació, tot i que no l’aboleixen.
Com que no entenem el cooperativisme com un procés aïllat, formem part de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.