La mirada de Michonne Ampliar

La mirada de Michonne

Nou producte

Autor: Rubén Sànchez Ruiz
Pròleg: Karin Konkle
Col·lecció: Urpes
Pàgines: 94
Mida: 14,5×22,5 cm
ISBN: 978-84-941664-9-5


La mirada de Michonne és una petita guia que vol sintetitzar tècniques d'autodefensa feminista molt diverses, que recórren des de l'àmbit psicològic al físic. Aquesta segona edició (2017) inclou el pròleg de l'experta en autodefensa feminista Karin Konkle.

Més detalls

10,00 € amb impostos

SINOPSI ::

La mirada de Michonne, sí, Michonne: dona i negra, amb rastes llargues, amb la seva catana, preparada en tot moment per a l’enfrontament amb els zombies machirulos… En els seus ulls hi ha molt més que una manera de mirar; transmet moltes emocions, coratge, valentia, resiliència…

És una sensació global, una actitud de fermesa, que diu: “aquí estic i no et tinc por”. L’equivalent d’aquesta mirada en karate es diu Zanshin, difícil de traduir, per la quantitat de petites conductes i gestos que guarda. Totes aquestes accions constitueixen formes d’autodefensa i, en aquesta petita guia, n’hi ha sintetitzades algunes. Perquè cap agressió masclista quedi sense resposta és imprescindible l’autodefensa feminista.

Rubén Sànchez

Rubén Sànchez Ruiz

Psicòleg, formador, budoka i activista feminista. Nascut a Barcelona el 21 de juliol de 1977 al barri del Carmel, va iniciar la seva vida laboral treballant en diferents barris en situació d’exclusió social. Des de fa 12 anys treballa en l’àmbit de la victimologia acompanyant dones que han patit violència masclista en la seva recuperació. Exactament els mateixos anys porta practicant Karate-Do; actualment és cinturó negre 1r dan de l’estil Shito-Ryu. En el seu procés de deconstrucció masculina permanent, l’octubre de l’any 2010 va crear el blog El dit a la nafra. Un any més tard en va compilar els millors textos i autoedità el primer llibre: Un any posant el dit a la nafra. Actualment, el blog rep una mitjana de 2000 visites cada mes. S’autodefineix com a autodidacta resilient.

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: