Set novetats literàries que atrapen i esgarrapen

S'acosta un nou Sant Jordi. Serà un Sant Jordi confinat, però no ens volem quedar sense celebrar la diada del llibre i estem convençudes que vosaltres tampoc.

Així que us presentem les 7 novetats de Tigre de Paper per aquest Sant Jordi. 7 títols que atrapen i esgarrapen. Us animem a comprar-vos-els o regalar-los ara. Rebreu els llibres quan s'alci el confinament. Mentrestant, alguns els podreu gaudir en format digital.

Els 7 nous títols entronquen amb la línia de l'editorial, marcada per la narrativa social, l'assaig feminista, els manuals per al combat, l'anàlisi internacional o la recuperació de la memòria insurrecta. Aquestes obres són tant d'autors catalans com de firmes de referència internacional.

Aquí teniu les nostres 7 propostes per gaudir d'aquest Sant Jordi:

'Brigadistes. Vides per la llibertat', de Jordi Martí-Rueda: Mai en la història s’havia vist un gest de solidaritat com aquest, i mai s’ha tornat a veure. 'Brigadistes' hi posa noms i mirades, amb 60 relats i 60 fotografies.

'La bossa o la vida. El 99% contra l'emergència climàtica', de Salvador Lladó: A 'La bossa o la vida', Salvador Lladó planteja d’una forma clara, didàctica i amena diferents perspectives i sortides de la crisi ecològica en què estem immersos.

'Bruixes, caça de bruixes i dones', de Silvia Federici: A 'Bruixes, caça de bruixes i dones' Federici ha actualitzat el material del seu conegut llibre ‘Caliban i la bruixa’ i posa de relleu la resistència actual i les alternatives que construeixen les dones.

'Amiant', d'Alberto Prunetti: L'autor reconstrueix en aquesta novel·la, 'Amiant', la història laboral del seu pare lluitant als jutjats pel reconeixement de l'amiant com a causa de la seva mort.

'Necessitem camarades. Entusiasme, alegria, disciplina i coratge', de Jodi Dean: A l'original i trencador assaig 'Necessitem camarades' Jodi Dean desenvolupa la teoria del camarada, una relació política necessària per al present.

'La bretxa', d'Anthony Cartwright: 'La bretxa' és una novel·la d'Anthony Cartwright, un dels escriptors anglesos del moment. Ens acosta, a través d’una ficció vertiginosa i emocionant, a la complexa situació de fractura que viu la Gran Bretanya amb el Brexit.

'L'esquerra contra la Unió Europea', de Costas Lapavitsas: A 'L'esquerra contra la Unió Europea' Costas Lapavitsas sosté que la UE s'ha convertit en una fortalesa neoliberal irreformable. La solució és, per l'autor, un desafiament directe al projecte de la Unió Europea que posi l’accent en la sobirania popular i nacional.

Desitgem que en gaudiu!