Arriben Els Petits Tigres

Amb el desconfinament arriben bones notícies de Tigre de Paper: neix la col·lecció infantil Els Petits Tigres, històries properes de persones que van fer coses extraordinàries.

Els dos primers llibres sobre Neus Català i sobre Montserrat Roig i els podreu trobar a les llibreries a partir del dilluns 22 de juny.


Els Petits Tigres són històries sobre vides tan reals com les nostres. Unes vides que podrien semblar de pel·lícula! Històries properes de persones valentes i entusiastes que van fer coses extraordinàries.

A través dels nostres Petits Tigres, les nenes i nens d'entre 7 i 11 anys descobriran l’alegria de ser lliures, la passió per viure i la constància per fer un món millor. Unes històries que mai s’oblidaran perquè mai ens cansarem de llegir-les i explicar-les.

Els textos són d'Uriol Gilibets, les il·lustracions de David 'Agrio' i l'historiador Carles Viñas s'ocupa de l'assessorament històric.

Neus Català va ser una supervivent i una lluitadora incansable contra l’odi i la injustícia. Endinsa’t en aquestes pàgines i descobreix totes les peripècies d'una vida apassionant: guerres, viatges, amistats, amors i sobretot, una lluita que la Neus mai va perdre. Vols saber quina?

> Info del llibre: Neus Català

Montserrat Roig va ser una dona lliure que va canviar el nostre país. Va haver d’enfrontar-se a dificultats per poder escriure el seu futur però com tot allò que es proposava, va aconseguir-ho! La vida d’una escriptora i periodista amb una passió immensa per fer realitat els seus somnis.

> Info del llibre: Montserrat Roig