A l'estiu, narrativa radical

Aquest estiu, gaudeix amb les històries de Tigre de Paper tant si vas a la platja o a la muntanya, com si et quedes a la ciutat.

Tens ganes que t'aconsellem?

  • 'El llibre doble', de Dímitris Hatzís, és una de les obres més importants de la literatura grega de postguerra i un dels clàssics contemporanis del país. El llibre no és només la història de Kostas, és la història de Grècia. Una història que Hatzís sap captar i narrar d’una manera única.
  • 'En Mathias i la Revolució', de Leslie Kaplan, és una novel•la sobre l’esperança latent que un altre món és possible. Un llibre que s’interroga sobre com viure junts aquí i ara, i que posa l'accent en el desig de canvi.
  • 'Proletkult' és la novel·la dels Wu Ming que ens sacseja amb els debats pendents de la Revolució Russa. L'acció comença a Moscou el 1927. Bogdànov inicia una recerca plena de misteri que ens durà al passat i futur de la revolució. Insurreccions, atracaments, debats i fractures insalvables.
  • 'Sabem com morirem. La rebel·lió del gueto de Varsòvia', de Paco Ignacio Taibo II, relata la història dels homes i dones que van decidir rebel·lar-se al gueto de Varsòvia i morir amb dignitat. Amb pròleg de Xavier Antich.
  • A 'Amiant', d'Alberto Prunetti, l'autor hi reconstrueix en forma de novel·la la història laboral del seu pare lluitant als jutjats pel reconeixement de l'amiant com a causa de la seva mort. Prunetti és capaç de fer reviure amb una habilitat estremidora el sentit de la resistència humana.>> Compra'ls a la nostra web o en qualsevol llibreria dels Països Catalans!