Neix KULT, una comunitat de cultura transformadora

Us presentem KULT, que neix per convertir-se en una comunitat àmplia i diversa de pensament crític i acció transformadora.

Al llarg d’una dècada hem creat l’editorial Tigre de Paper; coorganitzem la Literal, fira d’idees i llibres radicals; hem impulsat Catarsi Magazín, una revista de classe i amb classe, i hem incorporat les principals col·leccions de Bellaterra Edicions.

Al voltant de tots aquests projectes ha crescut una comunitat lectora interessada en la cultura de ruptura, el pensament crític i la transformació social. Ja hi ha més d’un miler de persones subscrites a Tigre de Paper o a Catarsi Magazín. A més dels milers de persones que compren els nostres llibres i revistes o participen a les nostres propostes al llarg de l’any.    

Ara volem anar més enllà. És per això que hem impulsat KULT, una comunitat oberta de pensament, cultura i acció. Qui sigui sòcia de KULT contribuirà de manera activa a construir una comunitat de cultura radical amb vocació transformadora.  Podrà participar dels espais de debat que obrirem per pensar en la nova cultura que volem per a la nova societat que necessitem. A més, gaudirà de descomptes, avantatges i propostes en productes culturals amb perspectiva crítica, tant dels nostres projectes com de tot el ventall d’editorials, llibreries, biblioteques, cooperatives i entitats enllaçades amb KULT.

Durant les properes setmanes us en donarem més detalls.


>> Descobreix KULT: KULT