Una nova alba Ampliar

Una nova alba

Nou producte

Autor: Roger Sánchez Esteban
Col·lecció: Feraferotge
Pàgines: 288
Mida: 14,5×22,5 cm
ISBN: 978-84-938960-6-5

Des dels baixos fons de Caracas a les metgesses cubanes, des dels guerrillers colombians a Gabriel García Màrquez passant pel couchsurfing, els Casals Catalans, Che Guevara, la Santiago de Xile més rebel, el Boca Juniors i un llarg etcètera. Tot això, i molt més, és ben present a 
Una nova Alba

Més detalls

15,00 € amb impostos

SINOPSI ::

La Nostra Amèrica: des dels baixos fons de Caracas a les metgesses cubanes, des dels guerrillers colombians a Gabriel García Màrquez passant pel couchsurfing, els Casals Catalans, el Machu-Picchu, Che Guevara, la Santiago de Xile més rebel, el Boca Juniors i un llarg etcètera. Tot això, i molt més, és ben present a Una nova Alba, a destemps per l’Amèrica bolivariana.

L’autor ens ofereix un trepidant llibre de viatges, un assaig crític i un lúcid exercici antropològic sobre l’Amèrica bolivariana, sobre un continent que es fa i es desfà permanentment. Des d’una perspectiva catalana, el llibre traça un ampli recorregut per aquella Amèrica Llatina que en les darreres dècades ha recobrat el seu camí cap a la plena independència: la Veneçuela bolivariana, la Bolívia d’Evo Morales i l’Equador de Rafael Correa, però també per aquella Amèrica més desconeguda de les fàbriques ocupades d’Argentina, dels vells Tupamaros d’Uruguai o de la misèria més absoluta del Xile més neoliberal.

Una nova alba ens permet conèixer com viu i com pensa l’Amèrica bolivariana amb una visió crítica i desmitificadora que parteix de l’experiència del propi autor. D’un autor, cal dir-ho, que sap que el seu cor batega al mateix ritme que l’Amèrica de Bolívar i que desitja que el seu poble, els Països Catalans, comenci també a fer-ho.


 Amb pròleg del cantant i filòsof Joan Seabastià Colomer i epíleg del sociòleg Aníbal Garzón, especialitzat en estudis Internacionals sobre Amèrica Llatina i també en desenvolupament internacional.


Musa Abdel-Muti Issa

Roger Sánchez Esteban

Nat a Barcelona el 1980, he viscut tota la vida a Sant Andreu de Palomar. Amant de la mar, lluito per ma terra al ball del foc, que és cultura i vida d’uns Països Catalans que malden per sa llibertat. És aquesta lluita la que em fa ser també internacionalista: no s’entén una sense l’altra, és la dialèctica constant. Col·leccionista de títols acadèmics inútils, prefereixo créixer al caliu del carrer, malgrat la repressió. Impulsor impulsiu de projectes i propostes, m’apassionen la lluita i viatjar. Escriptor lletraferit, sense música no podria viure. Cap-quadrat aprenent a improvisar, coopero molt millor que competeixo. A la nostra revolució s’ha de poder ballar, riure, follar i odiar: la lluita és vida. Volgudament anònim, despullat en públic amb aquest llibre. el seu blog: https://adestemps.wordpress.com/.

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: