Una nova alba Ampliar

Una nova alba

Nou producte

Autor: Roger Sánchez Esteban
Col·lecció: Feraferotge
Pàgines: 288
Mida: 14,5×22,5 cm
ISBN: 978-84-938960-6-5

Des dels baixos fons de Caracas a les metgesses cubanes, des dels guerrillers colombians a Gabriel García Màrquez passant pel couchsurfing, els Casals Catalans, Che Guevara, la Santiago de Xile més rebel, el Boca Juniors i un llarg etcètera. Tot això, i molt més, és ben present a 
Una nova Alba

Més detalls

15,00 € amb impostos

ATENCIÓ

Durant la situació d’emergència sanitària i per minimitzar els riscos a les treballadores hem deixat de fer enviaments.  De totes maneres, podeu continuar fent comandes. Us enviarem els llibres en paper quan acabi el confinament.

Si has comprat algun llibre on incloem temporalment la versió digital de franc, el rebràs en un màxim de 48h al teu correu electrònic.

SINOPSI ::

La Nostra Amèrica: des dels baixos fons de Caracas a les metgesses cubanes, des dels guerrillers colombians a Gabriel García Màrquez passant pel couchsurfing, els Casals Catalans, el Machu-Picchu, Che Guevara, la Santiago de Xile més rebel, el Boca Juniors i un llarg etcètera. Tot això, i molt més, és ben present a Una nova Alba, a destemps per l’Amèrica bolivariana.

L’autor ens ofereix un trepidant llibre de viatges, un assaig crític i un lúcid exercici antropològic sobre l’Amèrica bolivariana, sobre un continent que es fa i es desfà permanentment. Des d’una perspectiva catalana, el llibre traça un ampli recorregut per aquella Amèrica Llatina que en les darreres dècades ha recobrat el seu camí cap a la plena independència: la Veneçuela bolivariana, la Bolívia d’Evo Morales i l’Equador de Rafael Correa, però també per aquella Amèrica més desconeguda de les fàbriques ocupades d’Argentina, dels vells Tupamaros d’Uruguai o de la misèria més absoluta del Xile més neoliberal.

Una nova alba ens permet conèixer com viu i com pensa l’Amèrica bolivariana amb una visió crítica i desmitificadora que parteix de l’experiència del propi autor. D’un autor, cal dir-ho, que sap que el seu cor batega al mateix ritme que l’Amèrica de Bolívar i que desitja que el seu poble, els Països Catalans, comenci també a fer-ho.


 Amb pròleg del cantant i filòsof Joan Seabastià Colomer i epíleg del sociòleg Aníbal Garzón, especialitzat en estudis Internacionals sobre Amèrica Llatina i també en desenvolupament internacional.


Musa Abdel-Muti Issa

Roger Sánchez Esteban

Nat a Barcelona el 1980, he viscut tota la vida a Sant Andreu de Palomar. Amant de la mar, lluito per ma terra al ball del foc, que és cultura i vida d’uns Països Catalans que malden per sa llibertat. És aquesta lluita la que em fa ser també internacionalista: no s’entén una sense l’altra, és la dialèctica constant. Col·leccionista de títols acadèmics inútils, prefereixo créixer al caliu del carrer, malgrat la repressió. Impulsor impulsiu de projectes i propostes, m’apassionen la lluita i viatjar. Escriptor lletraferit, sense música no podria viure. Cap-quadrat aprenent a improvisar, coopero molt millor que competeixo. A la nostra revolució s’ha de poder ballar, riure, follar i odiar: la lluita és vida. Volgudament anònim, despullat en públic amb aquest llibre. el seu blog: https://adestemps.wordpress.com/.

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: