Fugim! Ampliar

Fugim!

Nou producte

Fugim! Històries d'esclaus que van lluitar per la seva llibertatAutora: Marcelo D'Salete
Traducció: Pere Comellas
Col·lecció: Novel·la gràfica
Pàgines: 184
Data de publicació: setembre 2019
Mida: 170×240
Isbn: 978-84-16855-50-6

Més detalls

19,00 € amb impostos

Sinopsi

Les vides dels esclaus negres al Brasil colonial del segle XVII protagonitzen les vinyetes d’aquesta novel·la gràfica de Marcelo D’Salete. Passions, trames de la revolta, petits actes d’insurrecció quotidiana i embolics afectius i sexuals amb els blancs; històries emocionants a través d’il·lustracions boniques i poderoses.

Fugim! va rebre el guardó a la millor edició nord-americana de material estranger als premis Eisner de 2018, el més important que atorga la indústria del còmic dels EUA.

«Hi ha silenci i moviment a Fugim!, de llàgrimes i de petons. És una història gràfica magnífica.»
Eric Libiot (L’Express – França)

«Encara que Fugim! es basi en fets reals, els dibuixos i el seu realisme màgic estimulen amb força la imaginació poètica.»
(Hyperallergic – EUA)

Marcelo D'Salete (Sao Paulo 1979)

Marcelo D’Salete és professor, il·lustrador i dibuixant de còmic. Va estudiar disseny gràfic, es va graduar en arts plàstiques i té un màster en història de l’art.

L’any 2008 va publicar el primer àlbum, Noite Luz, a l’editorial Via Lettera i també a l’Argentina. El 2011 va publicar Encruzilhada a l’editorial Leya, que va obtenir la nominació al premi HQMIX 2012.

El 2014 va publicar el seu primer llibre a l’editorial Veneta, Cumbe (el títol de Fugim! en brasiler), que va cridar l’atenció de la premsa internacional abans i tot que en sortissin les successives edicions estrangeres.

El seu llibre més recent, Angola Janga: uma história de Palmares, ha guanyat el premi Grampo 2018.

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: