Caminant amb els camarades Ampliar

Caminant amb els camarades

Nou producte

Caminant amb els camaradesAutora: Arundhati Roy
Traducció: Aurora Ballester
Col·lecció: Narratives
Pàgines: 112
Data de publicació: octubre 2019
Mida: 130 x 190
Isbn: 978-84-16855-53-7

Més detalls

12,00 € amb impostos

Sinopsi

Arhundhati Roy narra en aquest llibre els mesos que va conviure amb els naxalites, les guerrilles que s’enfronten als abusos del govern i de les multinacionals des dels boscos de l’Índia.

En aquest treball extremadament ben documentat, Roy ens apropa a un moviment rebel poc conegut de l’Índia i en resulta una obra plena de revelacions transcendentals. Al llarg de les pàgines descobrim com el govern hindú lliura una guerra atroç contra la seva pròpia ciutadania per defensar els interessos de les companyies mineres que volen extreure els minerals rars que hi ha enterrats a les terres tribals.

L’autora transporta, boscos endins, els lectors fins a les línies de front invisibles d’aquesta batalla en curs. I a partir de la crònica de les lluites locals, reflexiona sobre una qüestió molt més àmplia: el capitalisme global tolerarà que cap societat existeixi fora del seu control total?

Arundhati Roy

Arundhathi Roy (Shillong, Índia, 1961)

Arundhati Roy és l’autora d’El déu de les coses petites, que va guanyar el Booker Prize el 1997 i ha estat traduït a més de quaranta idiomes. També ha escrit El ministeri de la felicitat suprema, que va estar nominat al Booker Prize del 2017. Roy ha publicat diverses obres de no-ficció i ha participat a l’assaig col·lectiu Coses que poden i no poden dir-se, publicat en català per Tigre de Paper. És una de les escriptores contemporànies més influents a escala internacional i un referent intel·lectual pel moviment antiglobalització.

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: