Literalment Ampliar

Literalment

Nou producte

Literalment. Cinc anys construint pensament radicalAutoria: Silvia Federici, Nanni Balestrini, Setlana Aleksiévitx, Marina Garcés, Guy Standing, Leila Khaled i Elaine Brown, entre d'altres
Traducció: Frederic Muniente
Col·lecció: Assaig
Pàgines: 224
Data de publicació: setembre 2019
Mida: 209×209
Isbn: 978-84-16855-45-2

Més detalls

12,00 € amb impostos

ATENCIÓ

Durant la situació d’emergència sanitària i per minimitzar els riscos a les treballadores hem deixat de fer enviaments.  De totes maneres, podeu continuar fent comandes. Us enviarem els llibres en paper quan acabi el confinament.

Si has comprat algun llibre on incloem temporalment la versió digital de franc, el rebràs en un màxim de 48h al teu correu electrònic.

Sinopsi

Aquest és un llibre imprescindible per conèixer les principals reflexions i propostes del pensament radical a nivell internacional.

Literalment recull les ponències més potents dels darrers cinc anys que hem pogut escoltar a Literal, la fira d’idees i llibres radicals. S’hi recullen converses amb Silvia Federici, Nanni Balestrini, Setlana Aleksiévitx, Marina Garcés, Guy Standing, Leila Khaled i Elaine Brown. Aquests pensadors contemporanis aprofundeixen en els debats més candents de l’actualitat: economia, feminisme, comuns, memòria històrica, pau, lluites de diferents pobles del món, etc.

Aquest llibre coincideix amb el cinquè aniversari del projecte, que va néixer el 2015. I emplaça a continuar estimulant les idees radicals als Països Catalans.

Literal s’ha consolidat com un espai de trobada entre persones, llibres i idees que se celebra a la primavera a Barcelona. La fira combina l’exhibició de llibres amb conferències i activitats diverses. La finalitat de la fira és difondre, crear i compartir pensament crític, a través d’edicions independents i d’idees radicals.

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: