El malson d'Orwell, control social i noves tecnologies Ampliar

El malson d'Orwell, control social i noves tecnologies

Nou producte

Autoria: Alerta Solidària
Pròleg: David Fernàndez
Col·lecció: Urpes
Pàgines: 118
Mida: 10,5×17 cm
ISBN: 978-84-938960-7-2


Analitza el subtil entremat de control social i repressió que ens envolta, tan en l’àmbit local com en internacional. I ho fa amb l’objectiu de que puguem bastir de solidesa les lluites per canviar un sistema que no dubtarà a utilitzar totes les seves armes abans de desaparèixer.

Més detalls

Aquest producte ja no està en estoc

9,50 € amb impostos

SINOPSI ::

Càmeres, satèl·lits, dispositius de seguiment, telèfons punxats, intimitat assetjada, correus hackejats… Orwell tingué un malson, però el que mai hagués arribat a pensar és que el seu malson esdevindria una realitat de repressió quotidiana al segle XXI. La repressió ja no és només presó, porres i antidisturbis, s’ha convertit en un entramat subtil de control social on totes les passes de la nostra vida estan arxivades, analitzades i observades per les forces de «l’ordre».

El Malson d’Orwell, analitza aquest entramat, tan en l’àmbit local com en l’internacional, amb l’objectiu de que puguem bastir de solidesa les lluites per canviar un sistema que no dubtarà a utilitzar totes les seves armes abans de desaparèixer.


Amb pròleg de David Fernàndez


Des de la seva publicació el 2013, el llibre ja acumula 4 edicions

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: