La bretxa Ampliar

La bretxa

Nou producte

La bretxaAutor: Anthony Cartwright
Traducció: Anna Llisterri
Col·lecció:
Narrativa
Pàgines: 144
Data de publicació: gener 2020
Mida: 130 x 190
Isbn: 978-84-16855-59-9

Més detalls

14,00 € amb impostos

Sinopsi

Cairo Jukes, un boxejador de Dudley, viu encadenant contractes precaris. Ha crescut enmig de les retallades que recorren la zona interior d’Anglaterra com les venes obertes d’un vell ordre industrial. Llavors coneix la Grace, una exitosa realitzadora de cinema documental de Londres.

De la mà d’un dels escriptors anglesos del moment, ens acostem, a través d’una ficció vertiginosa i emocionant, a la complexa situació de fractura que viu la Gran Bretanya amb el Brexit.

La bretxa no et tranquil·litzarà. Descriu una relació basada en malentesos, intolerància i culpabilitat, on cada part desitja alguna cosa que l’altre no li pot donar.

Anthony Cartwright ens descobreix, a través d’una ficció inspiradora i sublim, la realitat de la zona interior d’Anglaterra. Una zona que històricament havia estat motor industrial de la nació i que ara pateix l’atur i la devastació econòmica. Aquest llibre no només atrapa, sinó que ajuda a entendre la complexitat d’una situació que entronca amb les arrels històriques del Regne Unit.

Anthoni Cartwright

Anthony Cartwright (1973) és un dels escriptors anglesos del moment.

Les seves tres primeres novel·les van ser nominades a diversos premis literaris de la Gran Bretanya, i la darrera (Iron Towns, 2016) va rebre molt bones crítiques dels principals mitjans del país. També cal destacar Il giorno perduto, una novel·la escrita juntament amb Gianluca Favetto i publicada el 2015.

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: