La bossa o la vida Ampliar

La bossa o la vida. El 99% contra l'emergència climàtica

Nou producte

La bossa o la vida

A 'La bossa o la vida', Salvador Lladó planteja d’una forma clara, didàctica i amena diferents perspectives i sortides de la crisi ecològica en què estem immersos.

Autor: Salvador Lladó
Col·lecció: Assaig
Pàgines: 144
Data de publicació: febrer 2020
Mida: 120 x 170
Isbn: 978-84-16855-61-2

Més detalls

12,00 € amb impostos

Sinopsi

Ens ha tocat viure una de les èpoques més transcendents de la història de la humanitat, a ser peons inconscients d’una partida d’escacs que enfronta al capitalisme contra tota forma de vida present en el planeta.

A ‘La bossa o la vida’, Salvador Lladó ens planteja d’una forma clara, didàctica i amena diferents perspectives de la crisi ecològica en la que estem immersos. Des de la seva causa principal, la necessitat imperiosa de créixer del nostre sistema econòmic, passant pel seu principal símptoma, l’emergència climàtica, fins a desembocar en el ventall de propostes polítiques que neixen de la necessitat de posar fre a un ritme de producció i de destrucció de la natura sense precedents.

El llibre ens mosta, per tant, una estructura més superficial on entendrem tant la magnitud de la tragèdia com les possibles implicacions de les diferents solucions que es proposen, però també una estructura més profunda que pretén obrir una reflexió molt personal dins de cada lector. Si l’actual forma de vida de les societats occidentals és només un miratge generat per una disponibilitat ingent d’energia que no es repetirà, als de sota ens toca apoderar-nos i construir el futur que ens permeti viure en equilibri. En cas contrari, la resposta pot venir massa tard i deixant a molts pel camí.

Salvador Lladó

Salvador Lladó Fernández és nascut a Tarragona el 1983 i viu a Barcelona. És doctor en microbiologia ambiental i biotecnologia i treballa en la recerca de solucions basades en la natura per augmentar la mitigació i adaptació al canvi climàtic.

És membre fundador de l’observatori crític del canvi climàtic i membre del comitè d’experts sobre el canvi climàtic, designat pel Parlament de Catalunya.

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: