Necessitem camarades Ampliar

Necessitem camarades. Entusiasme, alegria, disciplina i coratge

Nou producte

Necessitem camarades

Jodi Dean desenvolupa en aquest original i trencador assaig la teoria del camarada, una relació política necessària per al present.


Autora: Jodi Dean
Traducció: Anna Llisterri
Col·lecció:
Assaig
Pàgines: 232
Data de publicació: febrer 2020
Mida: 120 x 170
Isbn: 978-84-16855-63-6

Més detalls

14,00 € amb impostos

Sinopsi

Vivim en un entorn que és cada cop més autoritari, competitiu i pauperitzat on costa recuperar l’esperança, el sentit de futur i la sensació de lluita compartida que formaven part d’una tradi-ció revolucionària anterior. Per tant, què és la camaraderia per a nosaltres? Jodi Dean desenvolupa en aquest original i trencador assaig la teoria del camarada, una relació política necessària per al present.

El terme camarada insisteix en la igualtat anivelladora que ve de combatre al mateix bàndol en una lluita política. Esberla el món quotidià i el desafia amb maneres igualitàries d’actuar i pertànyer.

Més enllà de la idea de política com a convicció i elecció indi-vidual, camarada assenyala que les expectatives de solidaritat són indispensables per a l’acció política. Assistim a reunions que, d’una altra manera, ens saltaríem, fem feina política que potser evitaríem i intentem estar a l’altura de les responsabilitats que tenim els uns amb els altres. Experimentem l’alegria de la lluita compromesa, de l’aprenentatge a través de la pràctica. Superem pors que potser ens aclapararien si ens hi haguéssim d’enfrontar tots sols. Els camarades ens fan sentir millors, i més forts, del que mai podríem ser tots sols.

Jodi Dean

Jodi Dean és filòsofa i professora de Ciències Polítiques. Les seves investigacions parteixen de la psicoanàlisi, del postestructuralisme i del marxisme, i les seves aportacions giren entorn del capitalisme comunicatiu, el feminisme i l’anàlisi de les formes del neoliberalisme contemporani.

Actualment és professora de ciències polítiques a Geneva, Nova York. Ha publicat una desena de llibres.

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: