La violència il·lustrada Ampliar

La violència il·lustrada

Nou producte

Autor: Nanni Balestrini
Traducció: Rolando d'Alessandro i Aglaia d'Alessandro
Col·lecció: Lletrafelina
Pàgines: 162
Mida: 14,5×22,5 cm
ISBN: 978-84-938960-5-8


«Un inquietant contrast entre la violència narrativa dels fets i la fredor de la seva disposició distant en les seves columnes de plom.»
Umberto Eco

«La Violència Il·lustrada és un veritable cop de puny.»
Santiago López Petit

Més detalls

16,00 € amb impostos

SINOPSI ::

Només cal que obris el llibre per qualsevol pàgina. Aferrat a qualsevol fragment. Trobaràs la violència de les seves frases, la mateixa violència que atravessa el nostre estil de vida, la societat on vivim, la història del nostre dia a dia, des dels moments insignificants als grans esdeveniments. Les històries d’un moment, d’uns conflictes que van sacsejar Itàlia i tota Europa durant els anys 70, un llibre que empra la violència escrita contra qui s’atreveix a llegir-lo, no ens deixarà indiferents.

De la guerrilla urbana, a la vaga salvatge, passant pel nostre dia a dia plegat de violències invisibles… Balestrini ens il·lustra la força d’un moment, d’un xoc, com un cop de puny poètic ens narra l’enorme cost humà que paguem amb l’alienació, la destrucció i la mort. Una visió extrema, que reconstrueix el pensament d’una època, avui aparentment acabada, on la felicitat i la llibertat semblava que es podien viure.


«Llibre de denúncia i de sarcàstica pressa de consciència, La Violència Il·lustrada gaudeix d’un ritme velocíssim.» Aldo Nove«No hi ha aquí cap mena de caràcter novel·lesc. L’escriptor es desprèn del seu poder de demiürg.» Le Monde Diplomatique


Nanni Balestrini

Nanni Bestrini

És un artista visual, poeta i escriptor italià adscrit al moviment de la neoavanguardia italiana. És conegut per les seves obres vinculades a les mobilitzacions obreres de finals dels 60 i dels 70 com Ho volem tot (la seva primera novel·la que va ser tot un èxit), La Violència Il·lustrada (Tigre de Paper, 2013) o el clàssic Els Invisibles, un monument literari a la generació del 77. És un referent literari a nivell europeu, per la seva contundència en el contingut i per la seva literatura trencadora i rupturista, moltes vegades no reconeguda per les connotacions polítiques dels seus textos i obres visuals. Umberto Eco el descriu com «el brigadista roig de la literatura».

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: