Montserrat Roig Ampliar

Montserrat Roig

Nou producte

Montserrat Roig

Montserrat Roig va ser una dona lliure que va canviar el nostre país. Va haver d’enfrontar-se a mil i una dificultats però tot allò que es proposava va aconseguir-ho.


Autor: Uriol Gilibets
Il·lustrador: David Agrio
Col·lecció:
Els Petits Tigres
Pàgines: 32
Data de publicació: juny 2020
Mida: 210 x 210
Isbn: 978-84-16855-67-4

Més detalls

12,50 € amb impostos

Sinopsi

Montserrat Roig va ser una dona lliure que va canviar el nostre país enfrontant-se a moltes dificultats per poder escriure el seu propi futur. I així ho va fer! En aquesta història coneixerem la vida d’una escriptora i periodista amb una passió immensa per fer realitat els seus somnis. Ah! I has de saber que tindràs un company de viatge molt especial...

Els Petits Tigres són històries sobre vides tan reals com les nostres. Unes vides que podrien semblar de pel·lícula...! Històries properes de persones valentes i entusiastes que van fer coses extraordinàries. A través dels nostres Petits Tigres descobrirem l’alegria de ser lliures, la passió per viure i la constància per fer un món millor. Unes històries que mai s’oblidaran perquè mai ens cansarem de llegir-les i explicar-les.

Autoria

Els textos són d'Uriol Gilibets, les il·lustracions de David 'Agrio' i Carles Viñas s'ocupa de l'assessorament històric.Clients que han vist aquest producte també han adquirit: