El manifest comunista Ampliar

El manifest comunista

Nou producte

Nova edició d’una obra de referència pel moviment obrer en llengua catalana, en un moment històric crucial per al futur de la classe obrera.

Autoria: Karl Marx i Friedrich Engels
Traducció: Jordi Moners i Sinyol
Col·lecció:
Assaig
Pàgines: 102
Mida: 12 ×17 cm
ISBN: 978-84-16855-81-0

Més detalls

9,00 € amb impostos

SINOPSI

«Un fantasma –el fantasma del Comunisme– plana damunt d’Europa. Totes les potències de la vella Europa, el Papa i el Tsar, Metternich i Guizot, radicals francesos i policies alemanys, s’han coalitzat en una guerra santa contra aquest espectre. ¿On és el partit d’oposició que no ha estat titllat de comunista per part dels seus adversaris que ocupaven el Poder?

¿On és el partit d’oposició que no ha llançat l’estigmatitzant retret del Comunisme als individus més avançats de l’oposició, així com als seus adversaris reaccionaris?»

No calen presentacions. Qualsevol sinopsi es quedaria curta. El nom dels seus autors ressona encara avui en dia amb molta força als Països Catalans, i la vigència del seu pensament esdevé cada dia més evident ara que la realitat material colpeja amb especial duresa la classe treballadora. En aquest context, publiquem una nova edició d’una obra de referència pel moviment obrer en llengua catalana, en un moment històric crucial per al futur de la classe obrera.


Nova edició de 2020


Karl Marx i Friedrich Engels

Karl Marx

Trèveris, 5 de maig de 1818 – Londres, 14 de març de 1883) va ser un filòsof, periodista, economista polític, sociòleg i revolucionari alemany. Va tractar una gran varietat de temes i és conegut, sobretot, per la seva anàlisi de la Història en termes de lluita de classes, resumida en l’encapçalament del Manifest Comunista: «la història de totes les societats és la història de la lluita de classes». Va ser el pare teòric del Socialisme científic i del comunisme, i junt a Friedrich Engels, és considerat una figura històrica clau per a entendre la societat i la política contemporània.

Friedrich Engels

(Barmen, 28 de novembre de 1820 – Londres, 5 d’agost de 1895) fou un filòsof socialista alemany i co-fundador, conjuntament amb Karl Marx, de la teoria del comunisme modern.Clients que han vist aquest producte també han adquirit: