Salvador Puig Antich Ampliar

Salvador Puig Antich

Nou producte

Salvador Puig Antich

En Salvador Puig Antich va ser un jove ple d’energia i vitalitat que ho volia canviar tot. Amb el nou llibre de la col·lecció Els Petits Tigres descobrirem la seva vida.Autor: Uriol Gilibets
Il·lustrador: David Agrio
Col·lecció:
Els Petits Tigres
Pàgines: 36
Data de publicació: novembre 2020
Mida: 210 x 210
Isbn: 978-84-16855-87-2

Més detalls

12,50 € amb impostos

Sinopsi

En Salvador Puig Antich va ser un jove ple d’energia i vitalitat. Tenia unes ganes boges de lluitar contra les injustícies que tenia al seu davant. Volia una cosa molt simple i alhora molt complexa: canviar-ho tot! Però... t'imagines voler-ho tot, tot, tot en un món que et dóna ben poca cosa? T'imagines voler viure lliurement en un lloc on t’haguessis d’amagar per no prendre mal només per les teves idees?

Descobrirem tot això i més en aquesta nova aventura de la col·lecció Els Petits Tigres, i ho farem amb una companya de viatge molt especial: l'última carta trobada escrita per en Salvador.

Els Petits Tigres són històries sobre vides tan reals com les nostres. Unes vides que podrien semblar de pel·lícula...! Històries properes de persones valentes i entusiastes que van fer coses extraordinàries. A través dels nostres Petits Tigres descobrirem l’alegria de ser lliures, la passió per viure i la constància per fer un món millor. Unes històries que mai s’oblidaran perquè mai ens cansarem de llegir-les i explicar-les.

Autoria

Els textos són d'Uriol Gilibets, les il·lustracions de David 'Agrio' i Carles Viñas s'ocupa de l'assessorament històric.

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: