La mirada del voltor Ampliar

La mirada del voltor

Nou producte

Autor: Ramon Breu Panyella
Pròleg: Anna Royo
Col·lecció: Lletrafelina
Pàgines: 239
Mida: 14,5×22,5 cm
ISBN: 978-84-941664-0-2


Les peripècies dels protagonistes ens portaran a conèixer la corrupció a la universitat, els ambients dels indignats i els perillosos budells de l’estat i esbrinarem que malgrat tants anys de democràcia, la mirada escrutadora del voltor no ha deixat mai de controlar.

Més detalls

15,00 € amb impostos

SINOPSI ::

«Un poli corria cap a ell i xiulava amb insistència. En Toni va començar a córrer cap amunt, cap a la Gran Via. No volia mirar enrere. De sobte algú el va colpejar a l’espatlla dreta i el va fer caure de genolls, però es va aixecar amb rapidesa. Va mirar intentant explicar-se què havia passat. Un home amb bigoti, baixet i gras i encara amb el puny tancat li deia:

–Rojo cabrón, sois la mierda de este país.»


Amb pròleg d'Anna Royo


Dos universitaris demanen la col·laboració d’un professor de secundària de passat antifranquista, per completar la seva tesi doctoral. Però des del mateix moment en que decideix col·laborar amb els estudiants li comencen a passar coses molt sospitoses i estranyes.

Les peripècies dels protagonistes ens portaran a conèixer la corrupció a la universitat, els ambients dels indignats i els perillosos budells de l’estat. De mica en mica, esbrinarem que malgrat tants anys de democràcia, la mirada escrutadora del voltor no ha deixat mai de controlar, de vigilar.

Ramon Breu Panyella

Ramon Breu Panyella

L’Hospitalet de Llobregat, 1956. És professor de secundària, llicenciat en Història Contemporània per la Universitat de Barcelona i diplomat en Sociologia per l’ICESB. Coordinador del projecte Cinescola, és especialista en educació en comunicació audiovisual i formador del professorat, a més de ser autor de diferents llibres i articles en l’àmbit educatiu. La seva dilatada trajectòria en l’àmbit de l’alfabetització mediàtica va iniciar-se en el camp del cineclubisme i del cinema amateur ja en els anys setanta, i en la difusió de la cultura audiovisual en àmbits populars i de barri, així com en el redreçament de la memòria i de la dignitat democràtica. Una de les seves línies de treball vincula el cinema, l’educació crítica i el coneixement històric.

És coautor dels llibres Cinema i Educació (2007). Premi Aula del Ministeri d’Educació i Ciència al millor llibre de pràctica educativa (2008); Cinescola (2011); 10 Ideas Clave. Educar en Medios de Comunicación (2011). També ha publicat El documental como estrategia educativa (2010); La Catalunya soviètica (2011), La historia a través del cine (2012) i Cine para tener ganas de leer (2012)

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: