Maria Mercè Marçal Ampliar

Maria-Mercè Marçal

Nou producte

Maria Mercè Marçal

Després de conèixer les vides de Neus Català, Montserrat Roig i Salvador Puig Antich, arriba un nou llibre de la col·lecció Els Petits Tigre amb la història de la poeta Maria-Mercè Marçal!
Autor: Uriol Gilibets
Il·lustrador: David Agrio
Col·lecció:
Els Petits Tigres
Pàgines: 36
Data de publicació: març 2021
Mida: 210 x 210
Isbn: 978-84-18705-00-7

Més detalls

13,00 € amb impostos

Sinopsi

Maria-Mercè Marçal va ser la primera poeta catalana que va parlar sense pors i amb la boca ben grossa sobre com s’estimen les dones. En aquesta història l’acompanyarem des d’Ivars d’Urgell, el poble on va néixer, fins a Barcelona, la ciutat que li va canviar la vida. I en aquest camí observarem com Maria Mercè Marçal trobarà una cosa fantàstica que l’acabarà fent irrepetible: una veu poètica única. Una història carregada de dies però, sobretot, carregada de nits!

És per això que aquesta vegada serà la lluna, la seva gran amiga, qui ens expliqui la història d’aquesta gran dona. Així doncs, veurem com les dues, fase rere fase, creixeran i guanyaran llum pròpia.

Els Petits Tigres són històries sobre vides tan reals com les nostres. Unes vides que podrien semblar de pel·lícula...! Històries properes de persones valentes i entusiastes que van fer coses extraordinàries. A través dels nostres Petits Tigres descobrirem l’alegria de ser lliures, la passió per viure i la constància per fer un món millor. Unes històries que mai s’oblidaran perquè mai ens cansarem de llegir-les i explicar-les.

Autoria

Els textos són d'Uriol Gilibets, les il·lustracions de David 'Agrio' i Carles Viñas s'ocupa de l'assessorament històric.

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: