Tothom pot ser antifa Ampliar

Tothom pot ser antifa

Nou producte

Tothom pot ser antifa. Manual pràctic per destruir el feixisme

Un llibre que ens insta a declarar-nos categòricament antifeixistes. Un moviment que ha de ser ampli i divers i on hi pugui cabre tothom.

Autor: Pol Andiñach
Il·lustració de portada: Marta Font
Col·lecció:
Assaig
Pàgines: 400
Data de publicació: març 2021
Mida: 145 x 225
ISBN: 978-84-16855-95-7

Més detalls

19,00 € amb impostos

Sinopsi

Veiem com tornen idees i comportaments que s’assemblen molt als dels feixismes clàssics. Discursos que es basen en l’odi a les minories i a col·lectius oprimits, i que defensen l’hegemonia privilegiada de sempre. Davant d’això, no posicionar- se és deixar que continuïn avançant.

'Tothom pot ser antifa' ens insta a declarar-nos categòricament antifeixistes. Un moviment que moltes vegades ha estat desprestigiat i reduït a marginal, radical i violent però que, en realitat, pretén fer d’aquest món un lloc millor. Aquest llibre tracta de donar exemples i maneres de lluitar contra el feixisme que no impliquen la confrontació física, contra actuacions que, tot i no ser violentes, són rotundament i innegablement feixistes.

Tothom, tingui l’edat, el temps o les habilitats que tingui, pot trobar la seva forma de participar en aquesta lluita. I així ha de ser, perquè ens necessitem totes. Perquè tothom pot –i hauria de– ser antifa.

El feixisme no es cura llegint. El feixisme no es cura viatjant. El feixisme es cura combatent-lo en tots els fronts possibles.

Pol Andiñach

(Vilassar de Mar - 1991)

Llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va treballar com a periodista en el mitjà digital PlayGround i va impulsar el col·lectiu de comunicació Cuellilargo. Actualment coordina aquest col·lectiu en les seves diverses plataformes. Aquest és el seu primer assaig.

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: