Pere Casaldàliga Ampliar

Pere Casaldàliga

Nou producte

Pere Casaldàliga

Arriba un nou llibre de la col·lecció infantil Els Petits Tigres. En aquesta ocasió, centrat en la vida de Pere Casaldàliga, que va ser un home de fe, però sobretot va ser un home d’acció.
Autor: Uriol Gilibets
Il·lustradora: Íria García
Col·lecció:
Els Petits Tigres
Pàgines: 36
Data de publicació: març 2021
Mida: 210 x 210
Isbn: 978-84-16855-98-8

Més detalls

13,00 € amb impostos

Sinopsi

Pere Casaldàliga va ser un home de fe, però sobretot va ser un home d’acció. I la seva vida es pot explicar a partir dels dos grans rius per on va córrer la seva vida: una vida que va començar vora el cabal serè del Llobregat i que va passar en gran part a la riba de l’Amazones, el riu inacabable. Entre aquests dos rius, hi trobarem acció, aventures perilloses, moments complicats, una lluita constant i unes idees totalment revolucionàries.

I en aquest apassionant viatge ens guiarà la millor acompanyant possible: la maleta que el va seguir amunt i avall durant tots aquests anys!

Els Petits Tigres són històries sobre vides tan reals com les nostres. Unes vides que podrien semblar de pel·lícula...! Històries properes de persones valentes i entusiastes que van fer coses extraordinàries. A través dels nostres Petits Tigres descobrirem l’alegria de ser lliures, la passió per viure i la constància per fer un món millor. Unes històries que mai s’oblidaran perquè mai ens cansarem de llegir-les i explicar-les.

Autoria

Els textos són d'Uriol Gilibets, les il·lustracions d'Íria García i Carles Viñas s'ocupa de l'assessorament històric.

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: