La voluntat de canviar Ampliar

La voluntat de canviar

Nou producte

La voluntat de canviar. Homes, masculinitat i amor

Una obra valenta i sorprenent, 'La voluntat de canviar' està pensat per ajudar els homes a recuperar el millor de si mateixos.

.

Autora: bell hooks
Traducció: Marta Pera
Il·lustració de portada
:
Dani Rabaza (Munster Studio)
Col·lecció: Assaig
Pàgines: 260
Data de publicació: setembre 2021
Mida: 145 x 225
ISBN: 978-84-18705-13-7

Més detalls

17,00 € amb impostos

Sinopsi

Tothom necessita estimar i ser estimat, fins i tot els homes. Però per conèixer l'amor, els homes han de poder veure les formes en què la cultura patriarcal els impedeix conèixer-se a si mateixos, estar en contacte amb els seus sentiments, estimar.

A 'La voluntat de canviar', bell hooks arriba a el moll de l'assumpte i mostra als homes com expressar les emocions que són una part fonamental de qui són, independentment de la seva edat, estat civil, ètnia o orientació sexual. Però la masculinitat tòxica castiga aquestes emocions fonamentals, i està tan profundament arrelada en la nostra societat que és difícil per als homes no obeir, però hooks vol ajudar a canviar això.

Amb una franquesa característica i una intel·ligència ferotge, Hooks aborda les preocupacions més comunes dels homes, com la por a la intimitat i la pèrdua del seu lloc patriarcal en la societat, de formes noves i desafiants. Ella creu que els homes poden trobar el camí a la unitat espiritual tornant a estar en contacte amb la part emocionalment oberta de si mateixos i reivindicant les riques i gratificants vides interiors que històricament han estat el domini exclusiu de les dones. Una obra valenta i sorprenent, 'La voluntat de canviar' està pensat per ajudar els homes a recuperar el millor de si mateixos.

bell hooks

bell hooks és una crítica cultural, una teòrica feminista i la reconeguda autora de més de vint llibres, inclosos Rock My Soul, The Will to Change, Sisters of the Yam i When Angels Speak of Love. Una oradora carismàtica, dedica el seu temps a ensenyar, escriure i donar conferències arreu del món.Clients que han vist aquest producte també han adquirit: