Palestina i els palestins Ampliar

Palestina i els palestins

Nou producte

Autor: Alternative Toruism Group
Col·lecció: Fora de col·lecció
Pàgines: 518
Mida: 14,5×22,5 cm
ISBN: 978-84-943205-1-4

És més que una simple guia turística. Ens ofereix un anàlisi en profunditat sobre Palestina. Es tracta d’un recorregut a través de la totalitat de l’espectre cultural palestí: històric, arqueològic, religiós i arquitectònic; així com de les realitats quotidianes de la ocupació.

Més detalls

20,00 € amb impostos

SINOPSI ::

Palestina i els palestins és més que una simple guia turística, aquesta publicació de l’Alternative Tourism Group ofereix un anàlisi en profunditat sobre Palestina. Es tracta d’un recorregut a través de la totalitat de l’espectre cultural palestí: històric, arqueològic, religiós i arquitectònic; així com de les realitats quotidianes de la ocupació israeliana.

Descriu paisatges arrelats en la memòria palestina, paisatges que són testimonis d’una història i una identitat creada a partir del contacte amb civilitzacions d’Orient mitjà, el mediterrani i la península Aràbiga. Però alhora les tragèdies contemporànies i la lluita del poble palestí pel reconeixement dels seus drets i la fi de la injustícia a través d’una pau viable i justa.

Amb un material documental variat: biografies de personalitats d’importància cultural i política, poemes, cançons populars i una llista de lectures recomanades, la guia proporciona al lector multitud d’oportunitats per ampliar horitzons. A més a més, el lector trobarà un bon número de contactes d’institucions i associacions que ofereixen xerrades i la oportunitat de conèixer la població local a les seves pròpies llars.

Finalment, La guia també proporciona una completa informació pràctica (transport, hotels, cafès, restaurants, museus i centres culturals), per ajudar a planejar una visita que de ben segur serà una experiència inoblidable.


Aquesta guia vol ser, en definitiva, una invitació per a descobrir Palestina.


Autoria: Alternativa tourism Group

És una ONG palestina especialitzada en rutes que presenten una visió crítica de la història, cultura i política de Palestina, així com la seva complexa relació amb Israel. Situada a Beit Sahour, al costat de Betlem, es va fundar el 1995. l’atg va néixer com a agència turística sense ànim de lucre, en un moment en què molts palestins sentien que la situació política i cultural que vivien no trobava l’expressió adequada en el turisme convencional.

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: