Kurdistan. El poble del sol, una història política Ampliar

Kurdistan. El poble del sol, una història política

Nou producte

Autor: Jordi Vàzquez
Pròleg: Quim Arrufat
Col·lecció:
 Lletrafelina
Pàgines: 376
Mida: 14,5×22,5 cm
ISBN: 978-84-943205-4-5

El llibre, ens desgrana la història política del Kurdistan, amb una introducció sobre els seus orígens històrics i la seva composició ètnico-religiosa, i centrant-se en el període contemporani i les múltiples revoltes contra els diferents estats que l’han volgut fer desaparèixer

Més detalls

Aquest producte ja no està en estoc

18,00 € amb impostos

SINOPSI ::

La més coneguda de les dites kurdes afirma que els kurds no tenen més amics que les muntanyes. I és que no es pot trobar cap altra nació que hagi estat tan amagada, ignorada i menyspreada.

El Kurdistan és la nació sense estat més gran del món. El seu nom significa ‘terra dels kurds’ i aquesta terra està avui esquarterada entre els estats de Turquia, l’Iran, l’Iraq i Síria.

Avui coneixem el Kurdistan pels últims intents d’acords de pau amb l’Estat turc, i sobretot per la resistència armada i heroica de les guerrilleres kurdes davant l’avenç del grup fonamentalista Estat Islàmic a Kobanê.

L’obra Kurdistan. El poble del Sol, ens desgrana la història política d’aquest poble, amb una introducció sobre els seus orígens històrics i la seva composició ètnico-religiosa, i centrant-se en el període contemporani i les seves múltiples lluites i revoltes contra els diferents estats que l’han volgut fer desaparèixer.


Amb pròleg del politòleg expert en el Kurdistan, Quim ArrufatDesprés de l'èxit que va seguir a la seva publicació el 2015, el 2016 es publica una segona edició revisada, actualitzada i amb nous esquemes i organigrames


Jordi Vàzquez

Jordi Vàzquez i Mir

Barcelona 1971. Diplomat en Ciències Empresarials. Responsable d’Empresarials del Bloc d’Estudiants Independentistes (bei) de la uab i claustral entre 1990 i 1994. Membre fundador de la Plataforma per la Llengua. Editor del trimestral Synergia-Bulletin about European Nations (1997 a 2004). Un dels fundadors de Llengües Vives (1996 a 2009). Des de 2011 col·laborant a Help Catalonia com a editor, i com articulista a El Períodico, L’Accent, La Directa, Eurasia History, Tribuna Catalana i Directe. Membre fundador de KurdisCat-Comitè Català de Solidaritat amb el Kurdistan l’any 2013. Autor del llibre El moviment nacional escocès (1998).

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: