Alè de taronja sencera Ampliar

Alè de taronja sencera

Nou producte

Autor: Cesk Freixas
Pròleg: Roc Casagran
Fora de col·lecció (poesia)
Pàgines: 156
Mida: 11×19 cm
ISBN: 978-84-944954-0-3


VEHICLE
Vaig haver de baixar de la poesia,
perquè hi havia un senyal que deia
prohibida la circulació de vehicles.

Més detalls

12,00 € amb impostos

SINOPSI ::

Si tenim alè és que respirem, si respirem és que vivim. I els poemes que ens ofereix Cesk Freixas són una mica això. Freixas respira i viu poesia des de fa molts anys, i fins avui l’havia evocada a les cançons i al llibre de quasi­-aforismes Paraules per a Gaeta. Però ara s’embranca en una nova aventura perquè és dels que està convençut que respirar, que viure, significa no deixar mai d’obrir horitzons. Roc Casagran (del pròleg)

Estava
tan lluny
de mi,
que vaig
haver
d'anar-te
a buscar


Segona incursió literària del reconegut cantautor i primera en el camp de la poesia. Amb 3 edicions en poques setmanes, Alè de taronja sencera va aconseguir un considerable èxit als voltants del Sant Jordi 2016


Cesk Freixas

ACesk Freixas

Cesk Freixas va néixer l’any 1984 a Sant Pere de Riudebitlles (Alt Penedès). Actualment resideix a Rubí. Fill de família treballadora, és cantautor i ha editat cinc treballs discogràfics. El novembre de 2013 va publicar el seu primer llibre, Paraules per a Gaeta (Tigre de Paper), un recull de 150 relats. Persona compromesa amb el país i la societat, és militant de l’esquerra independentista i transformadora dels Països Catalans. Va començar a cursar la carrera de Geografia a la Universitat de Barcelona. Tot i que inacabada, segueix interessat en estudiar­la a fora dels mapes. És un ferm defensor del valor social de la cultura, lluny de la contemplació, com a eina cooperativa per compartir coneixement i ideologia..

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: