La claveguera marró Ampliar

La claveguera marró

Nou producte

Autor: Roger Suso
pròleg: Rafael Poch-de-Feliu
Col·lecció: Urpes
Pàgines: 408
Mida: 10,5×17,5 cm
ISBN: 978-84-944954-3-4


La imatge idíl·lica d’Alemanya va quedar en paper mullat quan, l’any 2011, un escamot neonazi responsable de tres atemptats amb bomba, quinze robatoris a bancs i una desena d’assassinats comesos arreu del país entre 2000 i 2007 va ser descobert...

Més detalls

14,00 € amb impostos

ATENCIÓ

Durant la situació d’emergència sanitària i per minimitzar els riscos a les treballadores hem deixat de fer enviaments.  De totes maneres, podeu continuar fent comandes. Us enviarem els llibres en paper quan acabi el confinament.

Si has comprat algun llibre on incloem temporalment la versió digital de franc, el rebràs en un màxim de 48h al teu correu electrònic.

SINOPSI ::

La imatge idíl·lica d’Alemanya va quedar en paper mullat quan, l’any 2011, un escamot neonazi responsable de tres atemptats amb bomba, quinze robatoris a bancs i una desena d’assassinats comesos arreu del país entre 2000 i 2007 va ser descobert. Menys una dona policia, la resta de les víctimes eren migrants. L’escamot, conegut com a NSU, estava empeltat en el moviment neonazi de tot el país i envoltat per informants pagats per diferents organismes de seguretat i d’espionatge de l’Estat alemany, un estat que va encobrir-los i que va investigar les morts basant-se en clixés i prejudicis racistes. A més d’endinsar-se en la trama de l’NSU, La claveguera marró és un viatge per tota la història recent de la violència neonazi a Alemanya, des de la Segona Guerra Mundial fins avui.

Roger Suso

(Castellar del Vallès, 1982) és periodista i politòleg. Coordinador de la secció Internacional del periòdic català Directa i corresponsal a Berlín des de 2010. També ha informat des de Polònia, Suècia o Guatemala per a diversos mitjans. Coautor de El último europeo (La oveja roja, 2014).

Rafael-Poch-de-Feliu

(Barcelona , 1956) Va estudiar història contemporània a Barcelona i història de Rússia a Berlín Oest. Va ser corresponsal de Die Tageszeitung a Espanya, redactor de l’agència DPA a Hamburg i corresponsal itinerant a Europa de l’Est de 1983 a 1987 . Des de 1988 fins 2002 va ser corresponsal de La Vanguardia a Moscou, on ha estat un dels periodistes occidentals més longeus. Des del 2002 fins el 2008 va ser-ne corresponsal a la Xina i des del 2008 al 2015 a Berlín. En l’atualitat segueix sent corresponsal de La Vanguardia, ara a París.

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: