Asfíxia Ampliar

Asfíxia

Nou producte

Autor: Marc Grijalvo
Pròleg: Bernat Sorinas
Col·lecció: Lletrafelina
Pàgines: 248
Mida: 11×19 cm
ISBN: 978-84-944954-7-2


La Lucia ha d’enfrontar-se a una realitat tossudament ingrata, cruel i gairebé insuportable, però sobretot terriblement injusta. I era el moment de prendre decisions vitals, amb riscos difícilment calculables. No hi ha gaire marge per al descans. No pot haver-hi defalliment.

Més detalls

12,00 € amb impostos

SINOPSI ::


«Va treure energies d’on no n’hi havia i va ser l’encarregat de trucar als seus pares per transmetre’ls la notícia. Estava convençut que aquells minuts eren la cosa més pròxima a l’infern…»


Girona, dos mesos abans, havia viscut un Temps de Flors com mai no s’havia vist. Darrere la ciutat d’aparador, aquesta tenia altres cares ocultes, sorgides de la insuportable crisi econòmica i social que malmetia presents, estroncava futurs i difuminava passats. Calia enfrontar-se a una realitat tossudament ingrata, cruel i gairebé insuportable. Però, sobretot, terriblement injusta. I era el moment de prendre decisions vitals, amb riscos difícilment calculables. Es podia explorar noves formes de vida i començar a jugar amb altres cartes, amb resultats desconeguts.

Sense preveure-ho, i pràcticament des dels inicis, la Lucía origina un reguitzell d’actuacions vertiginoses que lidera la seva neboda i que mantenen el lector pendent de la resolució definitiva del seu cas. No hi ha gaire marge per al descans. No pot haver-hi defalliment.


 Asfíxia no és un llibre per passejar-hi; és un llibre per córrer.


Marc Grijavbo

Marc Grijalvo

Va néixer a Barcelona el 1978. Actualment, compagina la seva tasca docent a la Universitat de Girona, la Universitat Oberta de Catalunya i el Departament d’Ensenyament amb la consultoria privada a bim Consultors. És doctor en Turisme, Dret i Empresa; i, en la seva tasca de recerca, en destaca el Premi Yvette Barbaza. Va debutar en el gènere de la novel·la amb La paraula silenciada, obtenint el XXVI Premi Sebastià Joan Arbó. Amb Asfíxia fa la seva segona incursió en el gènere, amb una novel·la amb un marcat rerefons de denúncia social. Pare de dues criatures, la Núria i en Biel, actualment resideix a Pedret i Marzà i es considera un empordanès més.

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: