Coses que poden i no poden dir-se Ampliar

Coses que poden i no poden dir-se

Nou producte

Autoria: Arundhati Roy i John Cusack
Traducció: Àngel Ferrero
Col·lecció: Urpes (assaig)
Pàgines: 120
Mida: 12 × 17 cm
ISBN: 978-84-16855-14-8


«Arundhati Roy és una de les pensadores més
segures i originals de la nostra època.» Naomi Klein

Més detalls

12,00 € amb impostos

SINOPSI ::

John Cusack va tenir, el 2014, una pensada que semblava impossible: reunir l’escriptora i assagista Arundhati Roy, l’antic analista de l’exèrcit dels Estats Units Daniel Ellsberg —responsable de la filtració dels Papers del Pentàgon— i l’excontractista de l’nsa Edward Snowden, per tal de compartir opinions i intercanviar experiències comunes.

Cusack, Roy i Ellsberg es van reunir en secret amb Snowden a Moscou a finals del 2014. D’aquella trobada en una habitació d’hotel va sorgir-ne Coses que poden i no poden dir-se.

En les converses, àgils i penetrants, que tots quatre van mantenir parlaren llargament sobre la natura de l’estat, la condició d’imperi dels Estats Units, el paper de l’immens aparell de vigilància revelat per Snowden, el significat de les banderes i el patriotisme, el rol de les fundacions benèfiques i les ong per lligar curt els dissidents, i sobre com el capital pot creuar fronteres, però les persones, no.

QUÈ EN DIUEN? ::

«Arundhati Roy demana que “una precisió factual” acompanyi “la precisió real de la poesia”. Cal destacar que ella combina aquests mèrits a un nivell al qual pocs poden aspirar a aproximar-se.» Noam Chomsky

«Arundhati Roy és a l’Índia la crítica més ferotge de la globalització i la influència americana.» The New York Times

«Arundhati Roy és una de les pensadores més segures i originals de la nostra època.» Naomi Klein

Tirso W. Sáenz

John Cusack

John Cusack és actor, productor i guionista. Ha estat protagonista d’Un gran amor, Un assassí una mica especial, Mitjanit al jardí del bé i del mal, Ser John Malkovich i Alta fidelitat. Menys coneguda, però igualment destacable és la seva faceta com a comentarista polític, sent sempre molt crític amb les diferents administracions del govern dels EUA. Els seus escrits han estat publicats a l’edició nord-americana del Huffington Post.

Arundhati Roy

Arundhati Roy és l’autora d’El Déu de les petites coses, que va guanyar el Booker Prize el 1997 i ha estat traduït a més de quaranta idiomes. També ha escrit The Ministry of Utmost Happiness, que va estar nominat al Booker Prize del 2017. Roy ha publicat diverses obres de no-ficció, incloent-hi The Algebra of Infinite Justice, Listening to Grasshoppers i Broken Republic. És una de les escriptores contemporànies més influents a escala internacional i un referent intel·lectual pel moviment antiglobalització.

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: