La part dels llops Ampliar

La part dels llops

Nou producte

La part dels llops

Autor: Jann-Marc Rouillan
Col·lecció: Narratives
Pàgines: 278
Data de publicació: setembre 2018
Mida: 145×225
Isbn: 978-84-16855-31-5

Més detalls

16,00 € amb impostos

ATENCIÓ

Durant la situació d’emergència sanitària i per minimitzar els riscos a les treballadores hem deixat de fer enviaments.  De totes maneres, podeu continuar fent comandes. Us enviarem els llibres en paper quan acabi el confinament.

Si has comprat algun llibre on incloem temporalment la versió digital de franc, el rebràs en un màxim de 48h al teu correu electrònic.

Sinopsi

Una història èpica que enllaça la lluita obrera als anys 20, la revolució del 36, la guerra, l’exili, la resistència francesa i el retorn a Catalunya per combatre el feixisme.

Una història col·lectiva construïda a partir de la vida d’un lluitador, d’un guerriller anònim. Jann-Marc Rouillan ens trasllada a la realitat rural on comunitat i tradició es conjuguen contra l’explotació i retornen a la terra a través de les paraules antigues.

Rouillan desenvolupa un exercici literari excel·lent en unes condicions insòlites. Escrit des de la presó a causa de la seva militància a la guerrilla urbana, conjuga una ploma exquisida amb la tinta roja i negra de la seva pròpia història.


Què en diuen?

«La memòria és indissociable del nostre combat.» Joni D.

«Com en Jaume, el seu doble en la novel·la, Jann-Marc Rouillan seguia, en la profunditat de la seva presó, sent el soldat d’un exèrcit mort.» Agathe Logeart, Le Nouvel Observateur

«Des de la profunditat  del seu amagatall, Jann-Marc Rouillan, en descriure el naixement, la lluita i la mort d’aquests homes, també ens porta a les profunditats del seu món intern i als impulsos que van dictar la seva conducta.» Ekaitza


Teresa Pàmies

L'autor

Jann-Marc Rouillan (Auch, 1952) va participar en la formació el mil i els gari, i més tard d’Action Directe. Perseguit a l’Estat espanyol, on va ser amnistiat el 1977, va ser processat i empresonat a l’Estat francès en dues ocasions (1974-1977 i 1980-1981). El febrer de 1987 va tornar a ser detingut acusat d’haver participat en diferents accions armades, sent condemnat a diverses cadenes perpètues. Després de més de vint anys a la presó, onze d’ells en presons d’alta seguretat, el 6 de desembre de 2007 obté el tercer grau, que li és retirat després d’una entrevista concedida al diari L’Express. No serà fins al maig de 2011 quan accedeixi a la semillibertat. Des de llavors treballa a l’editorial Agone. Rouillan és autor de Je hais les matins (Denoël, 2001), Paul des épinettes ou la myxomatose panoptique (L’Insomniaque, 2002), de la trilogia autobiogràfica De mémoire (Agone) i Je regrette (Agone, 2016) entre molts d’altres. Ha participat com a actor a les pel·lícules Uchronia (2016), Faut savoir se contenter de beaucoup (2015) i Chute libre (2016).

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: