El capital (6 volums) Ampliar

El capital (6 volums + guia de lectura)

Nou producte

Incou guia de lectura de Néstor Kohan (clica aquí per veure la guia)

Autor
: Karl Marx
Pròleg: Silvia Federici
Traducció: Jordi Moners
Col·lecció: Assaig
Pàgines: 2850
Data de publicació: setembre 2018
Mida: 135×196
Isbn: 978-84-16855-22-3

Més detalls

70,00 € amb impostos

Sinopsi

El capital (6 volums) és l'obra d'economia política de referència del marxisme des de la publicació del seu primer volum ara fa 150 anys.

Tigre de Paper n'ha volgut rescatar l'edició en català desapareguda de les llibreries des de fa molts anys. Aquesta és una aposta per recuperar referents en un moment convuls i fer-ne els fonaments de nous anàlisis i reflexions que donin resposta als problemes que ens enfrontem avui. És per això que s'ha inclòs un nou pròleg de la reconeguda marxista Silvia Federici que li aporta la perspectiva feminista tan cabdal actualment. Per a fer-lo més proper, hem inclòs un estudi introductori que serveix de guia de lectura a càrrec del teòric Néstor Kohan.

Estem davant d'un clàssic de l'economia moderna que no pot desaparèixer de les nostres biblioteques.


Què inclou?

Inclou els 3 volums del Capital en la seva edició de 6 llibres

Inclou 'El capital, dialèctica i revolució' estudi introductori de Néstor Kohan (clica per més informació)

Traducció de Jordi Moners

Revisió de Manuel Sacristán

Pròleg 'El capital i gènere' per Silvia Federici

Què en diuen?

«A El capital Marx es presenta com l’economista científic que analitza minuciosament el caràcter transitori de les èpoques socials i la seva identificació amb les relacions de producció [...] El pes d’aquest monument de la intel·ligència humana és tal que ens ha fet oblidar freqüentment el caràcter humanista (en el millor sentit de la paraula) de les seves inquietuds. La mecànica de les relacions de producció i la seva conseqüència: la lluita de classes, oculta en certa mesura el fet objectiu que són els homes els que es mouen en l’ambient històric.» Ernesto Che Guevara Karl Marx i Friedrich Engels

Karl Marx

Trèveris, 5 de maig de 1818 – Londres, 14 de març de 1883) va ser un filòsof, periodista, economista polític, sociòleg i revolucionari alemany. Va tractar una gran varietat de temes i és conegut, sobretot, per la seva anàlisi de la Història en termes de lluita de classes, resumida en l’encapçalament del Manifest Comunista: «la història de totes les societats és la història de la lluita de classes». Va ser el pare teòric del Socialisme científic i del comunisme, i junt a Friedrich Engels, és considerat una figura històrica clau per a entendre la societat i la política contemporània.

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: