El capital, dialèctica i revolució Ampliar

El capital, dialèctica i revolució

Nou producte

Aquesta guia complementa 'El capital' de Karl Marx (clica aquí per anar-hi)

Autor
: Néstor Kohan
Traducció: Daniel Escribano
Col·lecció: Assaig
Pàgines: 540
Data de publicació: setembre 2018
Mida: 135×195
Isbn: 978-84-16855-29-2

Més detalls

17,00 € amb impostos

ATENCIÓ

Durant la situació d’emergència sanitària i per minimitzar els riscos a les treballadores hem deixat de fer enviaments.  De totes maneres, podeu continuar fent comandes. Us enviarem els llibres en paper quan acabi el confinament.

Si has comprat algun llibre on incloem temporalment la versió digital de franc, el rebràs en un màxim de 48h al teu correu electrònic.

Sinopsi

Aquesta guía de lectura vol ajudar a comprendre l’extensa obra que comporta El capital, llibre que analitza el capitalisme amb la intenció de contribuir al coneixement d’un sistema que enfonsa les seves arrels en l’explotació de les treballadores i la natura.

Creiem que el coneixement i entendre la dinàmica interna del capitalisme ens pot donar eines per combatre’l i construir una societat sense explotadors ni explotades.

La present edició ha estat seleccionada entre tantes introduccions i estudis sobre El capital editades al món pel seu objectiu didàctic a escoles de formació política per a militants. Entenem l’estudi d’El capital dins de la dinàmica revolucionaria per subvertir l’ordre establert. Esperem amb aquest llibre contribuir-hi.


Què en diuen?

«A El capital Marx es presenta com l’economista científic que analitza minuciosament el caràcter transitori de les èpoques socials i la seva identificació amb les relacions de producció [...] El pes d’aquest monument de la intel·ligència humana és tal que ens ha fet oblidar freqüentment el caràcter humanista (en el millor sentit de la paraula) de les seves inquietuds. La mecànica de les relacions de producció i la seva conseqüència: la lluita de classes, oculta en certa mesura el fet objectiu que són els homes els que es mouen en l’ambient històric.» Ernesto Che Guevara 

L'AUTOR: Néstor Kohan

(Buenos Aires, 1967) Investigador i docent en la Universitat de Buenos Aires (UBA). Actualment coordina la «Càtedra Che Guevara: Col·lectiu Amauta» i l’editorial Amauta Insurgente. Col·labora regularment en l’Escola Nacional «Florestan Fernandes» del Moviment sense Terra (MST) de Brasil. Ha publicat diversos llibres sobre teoria marxista i història del pensament revolucionari. A més ha sigut jurat en el Doctorat de la UBA, i en el premi literari Casa de las Américas.

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: