Visca la vida! Ampliar

Visca la vida!

Nou producte

Visca la vida!

Autor: Pino Cacucci
Col·lecció: Narratives
Pàgines: 88
Data de publicació: octubre 2018
Mida: 120×170
Isbn: 978-84-16855-32-2

Més detalls

12,00 € amb impostos

Sinopsi

Un monòleg fulminant que tracta els sofriments del confinament forçat de Frida Kahlo, el lúcid deliri artístic d’una pintora afamada de color i la controvertida relació amb Diego Rivera.

En un Mèxic molt real i alhora imaginat, Cacucci posa en escena la síntesi ardent de l’existència d’una gran artista que encara avui és altament reconeguda i valorada arreu del món.

En poques pàgines hi trobem: Mèxic, el despertar de la imaginació, la passió per un amor mai extingit, i en definitiva, la història d’una gran dona.

Visca la vida! ens il·lustra l’existència de Frida Kahlo des de la cima extrema dels seus dies.

Un llibre curt que conté una història immensa.


Què en diuen?

«Cacucci és un artesà, un constructor de trames, atmosferes i personatges» Federico FelliniTeresa Pàmies

L'autor

Pino Cacucci (Alessandria, 1955) és escriptor, guionista i traductor italià.
És un autor prolífic guardonat amb gairebé una vintena de premis i reconeixements des de finals dels anys 80 de segle XX fins a l’actualitat, alguns d’ells per la seva intensa tasca com a traductor.
Cacucci es mou amb comoditat entre els diferents gèneres literaris. Posa especial èmfasi en les figures històriques ocultes, submergides del relat oficial dels vencedors. Aquest caràcter contestatari és vertebrador de la seva literatura que va des de la no ficció fins al teatre passant pel seu predilecte, la narrativa.
Algunes de les seves darreres obres més reconegudes
són Oltretorrente (Feltrinelli, 2003), Nahui (2005), Le balene lo sanno (Feltrinelli, 2010) i Nessuno può portati un fiore (Feltrinelli, 2012).

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: