Sempre ho he sabut Ampliar

Sempre ho he sabut

Nou producte

Sempre ho he sabut

Autora: Barbara Balzerani
Col·lecció: Narratives
Pàgines: 128
Data de publicació: octubre 2018
Mida: 130×190
Isbn: 978-84-16855-33-9

Més detalls

12,00 € amb impostos

ATENCIÓ

Durant la situació d’emergència sanitària i per minimitzar els riscos a les treballadores hem deixat de fer enviaments.  De totes maneres, podeu continuar fent comandes. Us enviarem els llibres en paper quan acabi el confinament.

Si has comprat algun llibre on incloem temporalment la versió digital de franc, el rebràs en un màxim de 48h al teu correu electrònic.

Sinopsi

Dues dones es troben a la presó. Dues ribes de la Mediterrània. Una, militant revolucionària fins a les darreres conseqüències, l’altra una fugitiva de la misèria. Des de dues perspectives diferents configuren una crítica radical de l’existència d’un sistema que ha esdevingut únic a totes les latituds i que s’ha convertit en una guerra global permanent.

Un relat commovedor. Dues dones, tan iguals i tan diferents. Dues maneres de viure la feminitat que sacsejaran els nostres prejudicis i esquemes de pensament occidental.


Què en diuen?

 «Una ploma decidida que no ofereix renúncies i deixa entendre ràpidament el seu missatge.» Salvatore M. Fazio

«Aleshores, Balzerani, va començar a escriure. Per a tornar a connectar els cables de la memòria. Memòria política i familiar, de llocs i de lluites. Per reparar i teixir, a través de l’escriptura, fragments del passat, per reconèixer i recuperar la possessió de si mateixa i de la seva història.» Vincenzo Morvillo

«L’escriptura de la Barbara és un acte vital que va més enllà de la simple resistència, una escriptura forta, minimalista i densa, mai gratuïta, igual com ella és a la vida, capaç de ser mordaç i alhora copsar amb dolçor i respecte els matisos més amagats de l’ànima humana, de donar-los cos i fer-los palpables amb la seva capacitat evocativa.» Silvia de BernardinisTeresa Pàmies

L'autora

Barbara Balzerani (Colleferro, 1949) és una escriptora i militant revolucionària italiana. En la dècada dels setanta del segle xx va ser militant del grup armat Brigades Roges. Detinguda el juny de 1985, va ser sentenciada a cadena perpètua. Va quedar en llibertat condicional el 12 de desembre de 2006. Cinc anys després va aconseguir la plena llibertat tot i que segueix sent perseguida per les seves idees. Algunes de les seves obres més destacades són Compagna luna (Feltrinelli, 1998), Perché io, perché non tu (DeriveApprodi, 2009) i Lascia che il mare entri (DeriveApprodi, 2014).

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: