Sempre ho he sabut Ampliar

Sempre ho he sabut

Nou producte

Sempre ho he sabut

Autora: Barbara Balzerani
Col·lecció: Narratives
Pàgines: 128
Data de publicació: octubre 2018
Mida: 130×190
Isbn: 978-84-16855-33-9

Més detalls

12,00 € amb impostos

Sinopsi

Dues dones es troben a la presó. Dues ribes de la Mediterrània. Una, militant revolucionària fins a les darreres conseqüències, l’altra una fugitiva de la misèria. Des de dues perspectives diferents configuren una crítica radical de l’existència d’un sistema que ha esdevingut únic a totes les latituds i que s’ha convertit en una guerra global permanent.

Un relat commovedor. Dues dones, tan iguals i tan diferents. Dues maneres de viure la feminitat que sacsejaran els nostres prejudicis i esquemes de pensament occidental.


Què en diuen?

 «Una ploma decidida que no ofereix renúncies i deixa entendre ràpidament el seu missatge.» Salvatore M. Fazio

«Aleshores, Balzerani, va començar a escriure. Per a tornar a connectar els cables de la memòria. Memòria política i familiar, de llocs i de lluites. Per reparar i teixir, a través de l’escriptura, fragments del passat, per reconèixer i recuperar la possessió de si mateixa i de la seva història.» Vincenzo Morvillo

«L’escriptura de la Barbara és un acte vital que va més enllà de la simple resistència, una escriptura forta, minimalista i densa, mai gratuïta, igual com ella és a la vida, capaç de ser mordaç i alhora copsar amb dolçor i respecte els matisos més amagats de l’ànima humana, de donar-los cos i fer-los palpables amb la seva capacitat evocativa.» Silvia de BernardinisTeresa Pàmies

L'autora

Barbara Balzerani (Colleferro, 1949) és una escriptora i militant revolucionària italiana. En la dècada dels setanta del segle xx va ser militant del grup armat Brigades Roges. Detinguda el juny de 1985, va ser sentenciada a cadena perpètua. Va quedar en llibertat condicional el 12 de desembre de 2006. Cinc anys després va aconseguir la plena llibertat tot i que segueix sent perseguida per les seves idees. Algunes de les seves obres més destacades són Compagna luna (Feltrinelli, 1998), Perché io, perché non tu (DeriveApprodi, 2009) i Lascia che il mare entri (DeriveApprodi, 2014).

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: