Madrit Ampliar

Madrit

Nou producte

MadritAutoria: Jordi Navarro Garcia
Col·lecció: Narrativa
Pàgines: 224
Data de publicació: març 2019
Mida: 145×225
Isbn: 978-84-16855-39-1

Més detalls

15,00 € amb impostos

Sinopsi

«“No guanyaran, oi?”, va demanar incrèdula la noia negra, sense ocultar el neguit que la possibilitat li produïa.

—Governar? Ni de conya. Però sí que hi ha un corrent de fons que els beneficiarà, i caldrà estar-hi atentes: el ressorgiment del nacionalisme espanyol arran de la situació de Catalunya, la pulsió autàrquica del discurs antieuropeu, i el gruix de desencís dels votants amb els conservadors i els liberals. Les xarxes socials en van plenes, de convocatòries de xerrades per anar informant i guanyar-se el suport dels cercles afins.»


Madrid. La crisi econòmica s’ha convertit en la normalitat. Les eleccions municipals són a prop i un nou partit d’extrema dreta ha crescut amb força. Un periodista afronta la investigació sobre l’expansió d’aquest fenomen, mentre coneix la realitat madrilenya a través dels ulls d’una parella d’amics.
Com pot ser que una societat com la nostra es deixi seduir tan ràpidament per l’extrema dreta? Quins són els factors que propicien aquest fet, que fins fa res ens hauria semblat insòlit?
Una novel·la trepidant que ens traurà l’alè però no l’esperança.


Què en diuen

Tigre de Paper publica una novel·la que anticipa l'auge de l'extrema dreta a Madrid. L'autor és l'escriptor català Jordi Navarro, que fa anys que cobreix l'actualitat política i social de la capital madrilenya.

·


Wu Ming

JORDI NAVARRO GARCIA

(Nou Barris, 1982) afirma que és sociòleg i ara escriptor. En la seva vida laboral, però, diu que ha fet de teleoperador, de mosso de magatzem i d’ordenança, entre altres ocupacions. Ha col·laborat amb els mitjans La Directai la Jornada com a corresponsal a Madrid, on viu des del 2013.

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: