Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

Capitalisme caníbal

Com el nostre sistema devora la democràcia, les cures i el planeta, i què hi podem fer al respecte

Traducció
Anna Llisterri

El capital actualment canibalitza totes les esferes de la vida. L'autora en rastreja aquest esperit voraç i proposa un moviment socialista d’abast ampli que pugui reconèixer la rapacitat del capital i matar-lo d’inanició.

El capital actualment canibalitza totes les esferes de la vida, devorant la riquesa de la natura i de les poblacions racialitzades, succionant la nostra capacitat de tenir cura els uns dels altres i consumint la pràctica política. En aquest volum urgent i argumentat amb solidesa, la destacada teòrica marxista feminista Nancy Fraser explora l’apetit voraç del capital, rastrejant-lo de punt crític en punt crític, des de la devastació ecològica al col·lapse de la democràcia, des de la violència racial fins a la devaluació del treball de cures. Tots aquests punts crítics arriben al punt culminant amb la covid-19 que, segons l’autora, pot ajudar-nos a concebre la resistència que ens cal per posar fi al frenesí alimentari.

El que ens cal, sosté, és un moviment socialista d’abast ampli que pugui reconèixer la rapacitat del capital i matar-lo d’inanició.

 

«Nancy Fraser ha produït la teoria més elegant fins ara sobre el capitalisme a la nostra època, un capitalisme no en el sentit econòmic estricte, sinó un capitalisme en el sentit d’un omnívor total, un sistema que no pot parar de devorar-ho tot al seu voltant i destruir les vides de les persones i la natura. És teoria marxista per a la nostra època de crisi i, esperem-ho, l’hora de la veritat.» – Andreas Malm, autor de Qui apagarà aquest incendi?

«Una síntesi brillant de moltes de les contribucions revolucionàries de Fraser a una teoria marxista del capitalisme per al segle XXI, escrit amb bellesa.» – Wolfgang Streeck, autor de How Will Capitalism End?

«Fraser retrata com la opressió de gènere, la dominació racial i la destrucció ecològica no són incidentals en el capitalisme, sinó que hi estan inserides de manera estructural.» – Rhoda Feng, The Nation

 

19,00 Impostos inclosos
Afegir
Data de publicació: de maig 2023
Pes: 280 gr
Pàgines: 200
ISBN: 978-84-18705-55-7