Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 45€, tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 5€ o escollir l’enviament de 3 a 10 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.
 • En encesa espera

  Benet Salellas

  Una crònica d'uns fets repressius que van marcar una generació de l'independentisme i que serveixen, avui, per entendre més bé el present i els possibles embats del futur.
 • Món de bojos

  Micha Frazer-Carroll

  La salut mental és una qüestió política, però sovint en parlem com d’un afer personal. Com podríem transformar les maneres com pensem sobre salut mental, diagnosi i tractament?
 • Tot el poder per als soviets!

  Lenin

  L’antologia més completa que s’ha fet mai de Lenin en català. En una carta, un jove Lenin de 27 anys exposava: «No hi ha res que desitgi tant, ni en què hagi somniat tant, com poder escriure per als obrers.»
 • La pròxima vegada, el foc

  James Baldwin

  Amb convicció, claredat i passió, James Baldwin fa una advertència imperiosa sobre els efectes del racisme que continua sent urgent seixanta anys després de la seva publicació original.
 • Teoria feminista: del marge al centre

  bell hooks

  hooks defensa que s'han d'escoltar i incloure les veus actualment als marges perquè el feminisme pugui ser una idea central de la societat.
 • L'abolició de la família

  M.E. O'Brien

  Un títol provocatiu per a un assaig molt suggerent: per construir una societat lliure també hem de qüestionar les estructures familiars heretades.
 • Tasses

  Esmorza cada matí amb bona companyia. Tasses amb frases i il·lustracions dels nostres llibres.