Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.
  • Tigre de Paper

Tigre de Paper som una editorial nascuda el 2011 i amb més de 100 obres editades en 3 col·leccions, les quals contribueixen a desenvolupar el pensament crític, teixir identitat col·lectiva i enriquir l’àmbit literari en llengua catalana.

Així com Antoni Serra considera que «l’escriptor no és un ésser aïllat del context social on desenvolupa la seva activitat professional», considerem que la literatura ha de respondre a la crítica, al pensament i a la imaginació de la societat, i com a projecte editorial, tenim el deure de respondre i reflexionar sobre la forma, les necessitats i les lluites de la nostra societat.

Per això  ens hem sumat al conjunt d’editorials i projectes culturals que enfrontem la cultura del consum i del mercat per construir cultura popular. D'aquesta manera, hem impulsat Literal, la fira de llibres i idees radicals i també la revista Catarsi magazín. Ens hem sumat a Culturacoop una espai d'articulació del sector cultural transformador de l'economia social i també a PlatformEES, des d'on compartim eines de comunicació i difusió basades en el programari lliure, amb l'objectiu d'assolir la sobirania digital i democratitzar la tecnologia.

A nivell internacional hem teixit aliances amb editorials de pensament crític d'arreu del món a través de la iniciativa Radical May i la Radical Publishers Alliance. A nivell de país som membres de l’Associació d’Editorials Independents Llegir en Català i a nivell local hem fet un pas endavant en participar de l'organització de la fira del riu de Manresa, un espai de cultura transformadora i economia social i també estem treballant conjuntament amb l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central.

Hem crescut amb la ferma voluntat de que els nostres llibres puguin ser eines per aquelles persones i col·lectius mobilitzats en la lluita per la transformació social, i alhora, una porta d’entrada al pensament i la consciència crítica per a totes aquelles lectores de ment desperta.

D'aquesta manera, amb els nostres llibres,  pretenem obrir espais per la reflexió i el debat. Espais que ens permetin esquinçar la realitat i dibuixar un nou món que no només és possible sinó que també és necessari. Espais per gaudir i pensar les paraules, les exclamacions, les accions… I així fer del paper un tigre de cultura popular.

Si busques informació sobre la distribució a llibreries o vols enviar-nos un currículum o original, clica aquí.