Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

Subscriu-te

1 SUBSCRIPCIÓ, 2 EDITORIALS!

Amb la teva subscripció, tindràs accés amb descompte a les novetats i a tot el catàleg de dos projectes editorials: Tigre de Paper i L’Agulla Daurada.

 

Com funciona la subscripció?

  • Rebràs 7, 10 o 15 llibres cada any.

  • Rebràs les novetats així que ens arribin.

  • A cada tria, podràs escollir entre diversos llibres nous o de fons de catàleg de Tigre de Paper i de L'Agulla Daurada.

  • No hi ha quotes, només pagues pels llibres que adquireixes.

  • Gaudeixes de descomptes, promocions exclusives i regals.

  • L'enviament dels llibres és gratuït.

  • Només cobrem els llibres que adquireixes per rebut domiciliat al teu número de compte bancari.

  • Quan fas la subscripció, esculls el primer llibre que vols que t'entri i també reps un pack gratuït de benvinguda amb obsequis literaris i de marxandatge.

Per què subscriure-m’hi?

Per gaudir de llibres d’assaig i narrativa de qualitat que estimulen el pensament crític. L’assaig sobre l’actualitat, l’aprenentatge de la història, l’anàlisi internacional, els debats feministes o la narrativa social són eines indispensables per entendre el món en què vivim i transformar-lo.

Amb la teva subscripció també contribueixes a enriquir l’àmbit literari en llengua catalana i a enfortir el cooperativisme i l’economia social.

 

Tria la teva subscripció

7
Llibres
o productes
10
Llibres
o productes
15
Llibres
o productes
FAQs

Què és?

La subscripció a Tigre de Paper és un compromís i un recolzament al projecte editorial. És formar part d’una comunitat de lectores que confia en el nostre criteri a l’hora d’editar narrativa i assaig de crítica social. És tenir un vincle més directe i personal amb l’editorial, el qual ens garanteix una major solidesa i a les subscriptores els ofereix descomptes, promocions, i per descomptat, bones lectures.La subscripció a Tigre de Paper és un compromís i un recolzament al projecte editorial. És formar part d’una comunitat de lectores que confia en el nostre criteri a l’hora d’editar narrativa i assaig de crítica social. És tenir un vincle més directe i personal amb l’editorial, el qual ens garanteix una major solidesa i a les subscriptores els ofereix descomptes, promocions, i per descomptat, bones lectures.

En què consisteix?

Prens el compromís de quedar-te 7, 10 o 15 llibres a l'any. Sense quotes, només pagues els llibres amb el 15% de descompte si són novetats en prevenda i amb el 5% de descompte la resta. Els llibres que us proposem són només novetats però les pots canviar per qualsevol altre del nostre catàleg. A més a més, durant l'any fem obsequis i regals per a les subscriptores: pòsters, bosses, adhesius, etc.

Es paga cap quota? Com feu el cobrament?

No hi ha cap quota. Només pagues pels llibres que adquireixes. Fem el cobrament directament del teu compte corrent amb rebut domiciliat i  et cobrem un llibre al mes. Els cobraments els fem al llarg dels primers 15 dies de cada mes.

He de pagar despeses d'enviament?

No, el cost dels enviaments l'assumim nosaltres completament. Tu només pagues pels llibres amb el 15% de descompte en el cas de novetats i el 5% de descompte en la resta de llibres, respecte el PVP.

Quina és la compra mínima anual?

El compromís són 7, 10 o 15 llibres l'any. Sempre pots canviar qualsevol dels llibres nous que et proposem per qualsevol dels anteriors. I també, si vols fer compres addicionals o regals, pots fer-ho gaudint del descompte de subscriptora.

Cada quan puc escollir llibres?

Ara mateix us enviem el butlletí 5 cops l’any perquè feu la tria.

Com he d’escollir els llibres?

A través del teu apartat de subscripció a la web. És molt intuitiu i a més a més us avisarem al correu electrònic de quan teniu una nova tria activada! (Estigues alerta que els nostres missatges no vagin a 'promocions')

Puc fer compres a la web amb els beneficis de subscriptor?

Sí, quan compris a la web automàticament se t'aplicaran els beneficis de ser subscriptora!

Què són els llibres recomanats?

De cada tria, hi ha uns títols que són els 'llibres recomanats'; són els que t'enviarem per defecte si no contestes al formulari amb una tria diferent.

Puc canviar els llibres?

A part d'escollir sempre entre diferents novetats, la que t'agradi més, també pots fer el canvi per qualsevol dels llibres que hem publicat anteriorment. Tens tot el catàleg de l'editorial a la teva disposició perquè gaudeixis al màxim de la subscripció.

Puc afegir altres llibres?

Sí, sempre pots demanar altres llibres a més a més dels 7, 10 o 15 llibres anuals, en funció de la teva subscripció. Ja sigui quan et toqui fer una tria de llibres de la subscripció (afegint-ne de més) o en qualsevol altre moment que ho desitgis. 

Puc escollir tots els llibres de la subscripció de cop?

No, els llibres s'escullen al llarg de l'any en 5 tries diferents. En cadascuna d'aquestes tries esculls 1 o 2 llibres d'entre els 3, 4 o 5 que proposem cada vegada. Així, per exemple, si en una tria  esculls 2 llibres extres a part dels que et toquen, no se't resten del total de 10 llibres de l'any. Ens agradaria poder oferir aquest sistema, ja que potser us seria pràctic en alguns casos, però a nivell de gestió ens és inviable ara mateix. Recorda, però, que si hi ha algun llibre d'una tria que no esculls ara, sempre ho podràs fer en el futur, simplement hauràs d'esperar a una tria posterior. D'aquesta manera, per nosaltres també és una gran ajuda ja que tenim un recolzament econòmic constant durant l'any.

Quins mesos rebem llibres?

Normalment fem dos enviaments entre gener i març, un altre al maig i dos més entre setembre i novembre

Com funcionen els enviaments? Quan i com rebo els llibres?

Les tries de llibres es realitzen just abans de la sortida de les novetats editorials. Un cop feta la tria, i així que ens arriben els llibres, realitzem els enviaments, de tal manera que es puguin gaudir de seguida.

Pel que fa a les compres de llibres a part de la tria, t’enviem el llibre en el mateix moment de demanar-lo.

Els enviaments es realitzen a través del servei ordinari de Correus. Normalment serveixen el llibre al domicili, i en algunes ocasions poden deixar el resguard per passar-lo a recollir per l’oficina de Correus més propera. Aquests enviaments triguen entre 3 i 10 dies laborables segons indica Correus a la seva web i oficines.

Hi ha compromís de permanència? Quan i com em puc donar de baixa?

No hi ha compromís de permanència. En qualsevol moment pots sol·licitar la baixa de la subscripció escrivint-nos a subscripcions@tigredepaper.cat.

Puc donar-me d'alta si visc fora de l'Estat espanyol?

Sí. No obstant, en aquests casos demanem que assumiu vosaltres part de les despeses d'enviament. Si aquest és el teu cas el millor és que ens escriguis a subscripcions@tigredepaper.cat i tramitem la subscripció i els possibles dubtes directament per mail.

I si tinc més dubtes?

Sempre que vulguis, escriu-nos a subscripcions@tigredepaper.cat o truca'ns al 937422683