Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

Condicions generals de contractació

Aquestes Condicions Generals de Contractació són aplicables al conjunt de vendes ofertes en aquest lloc web (www.tigredepaper.cat), del qual n’és titular  Cultura  21, SCCL (en endavant, Cultura 21). Cultura 21, SCCL, té el domicili a la ciutat de  Manresa, al Carrer Foneria 5-7 baixos (CP 08243) i  el seu NIF és F65533200.

Podeu contactar amb nosaltres per escrit a l’adreça indicada, per correu electrònic a info@tigredepaper.cat o per telèfon al 93 742 26 83.

D’acord amb el què estableixen la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, la Llei 7/1998, de 13 d’abril, sobre condicions generals de la contractació, el Text Refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i el Codi de Consum de Catalunya, es facilita als usuaris la informació completa aplicable als contractes celebrats mitjançant aquest lloc web.

Per tal de realitzar qualsevol operació (compra, registre o subscripció) serà necessari acceptar les presents condicions i, en particular, l’usuari declara expressament:

 • Que ha llegit i accepta les condicions generals de contractació.
 • Que compta amb la capacitat suficient per contractar.

Característiques dels productes

Cada producte ofert al catàleg de venda compta amb la seva fitxa corresponent on s’informa de manera concreta de les seves característiques. Per a qualsevol informació addicional pot adreçar-se a info@tigredepaper.cat.

Preu dels productes

En la informació corresponent a cada producte consta el preu del mateix, així com les possibles ofertes i promocions. Els preus indicats inclouen l’IVA i la resta d’impostos i taxes que siguin aplicables.

Procediment de compra

Per realitzar compres mitjançant el web de Tigre de Paper cal seleccionar els articles al catàleg, indicar-ne la quantitat i afegir-los al carret de la compra. Una vegada seleccionats els productes desitjats, cal dirigir-se al carret de la compra amb les opcions “Ho compro” o “Passar per caixa”.

Si l’usuari disposa d’un compte al web pot accedir-hi en aquest moment i continuar el procediment de compra amb les seves dades. Del contrari, o bé pot optar per registrar-se o per realitzar la compra com a convidat. En aquest darrer cas, haurà d’introduir les seves dades. Si ho desitja, pot indicar unes dades de facturació diferents a les de compra seleccionant aquesta opció.

Una vegada introduïdes les dades l’usuari ha d’indicar la forma d’enviament desitjada, acceptar les condicions de contractació i la política de privacitat i seleccionar la forma de pagament, d’acord amb el què s’exposa a les següents condicions.

Enviament

L’enviament dels productes es fa, amb caràcter general, mitjançant Correus (Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, SA), i de forma gratuïta per al client. Aquesta forma d’enviament té un temps de lliurament que oscil·la entre els 3 i els 10 dies.

Cultura 21 pot oferir abans de formalitzar la compra altres sistemes d’enviament. En aquest cas, a l’hora d’escollir el sistema s’indicaran les condicions de lliurament i, en particular, el cost addicional per despeses d’enviament i el temps estimat.

Les despeses d’enviament poden variar segons el producte, el volum, l’import de la compra o la quantitat de productes. En tot cas, l’import de les despeses d’enviament i, si s’escau, les diferents opcions possibles, s’informaran de forma clara i exacta abans de formalitzar el contracte i realitzar el pagament.

Pagament

Una vegada finalitzada la selecció de productes, escollit el sistema d’enviament i acceptades les condicions generals de contractació, el client ha de seleccionar el sistema de pagament, entre les següents formes:

 • Passarel·la de pagament Redsys: seleccionant aquesta opció l’usuari serà redirigit a la pàgina de pagament del sistema Redsys per efectuar el pagament amb targeta de dèbit o crèdit. A la pàgina de pagament hi constaran les dades de la comanda i el client haurà d’introduir les dades corresponents a la targeta per finalitzar el pagament. Aquestes dades viatgen de manera encriptada a l’entitat bancària corresponent garantint la seguretat de les mateixes.
  Cultura 21 no té accés a les dades relatives al mitjà de pagament i per tant tampoc són objecte d’emmagatzematge ni tractament. Una vegada finalitzat el pagament, el client rebrà la confirmació de la finalització de procés de compra i s’haurà formalitzat el contracte.
 • PayPal: seleccionant aquesta opció l’usuari serà redirigit a la pàgina de PayPal i podrà escollir entre les opcions que aquesta facilita. Sens perjudici que PayPal pugui oferir altres sistemes, informem que actualment es pot escollir entre pagar mitjançant el propi compte de PayPal del client o bé fer ús de la passarel·la de pagament amb targeta que ofereix. En ambdós casos, una vegada finalitzat el pagament.
  Cultura 21 no té accés a les dades relatives al mitjà de pagament i per tant tampoc són objecte d’emmagatzematge ni tractament. Una vegada finalitzat el pagament, el client rebrà la confirmació de la finalització de procés de compra i s’haurà formalitzat el contracte.
 • Transferència bancària: seleccionant aquesta opció es facilitaran en pantalla i per correu electrònic les dades necessàries per realitzar el pagament. Acte seguit, el client haurà de realitzar la transferència bancària al compte que se li indicarà i fer constar la referència de la comanda com a concepte de la transferència. Una vegada rebut l’import de la transferència el client la confirmació de la finalització de procés de compra per correu electrònic i s’haurà formalitzat el contracte.

Desistiment del contracte i devolució

Una vegada realitzada la compra, el client podrà desistir del contracte i retornar els productes adquirits d’acord amb el què estableixen els articles 68 a 79 de la Llei General de defensa dels Consumidors i Usuaris, durant un període de 14 dies naturals a comptar des de la recepció del producte.

Per exercir el seu dret al desistiment pot retornar els productes adquirits a la següent adreça:

TIGRE DE PAPER

Foneria, 5-7, baixos

08243 Manresa

Així mateix, ha de comunicar l’exercici del desistiment ja sigui per escrit juntament amb el producte retornat o bé per correu electrònic a info@tigredepaper.cat. En la seva comunicació haurà d’indicar amb claredat el nom, cognoms i DNI amb el què es va realitzar la compra, i un número de compte corrent per procedir a la devolució de l’import de compra. Si el pagament es va realitzar amb targeta o Paypal, Cultura 21 podrà utilitzar el mateix sistema per a la devolució de l’import. El termini per procedir a la devolució de l’import pagat serà de 14 dies des de la recepció del producte retornat.  

En cas de deteriorament o impossibilitat de devolució del producte per causes imputables al comprador, aquest respondrà del valor del producte, import que es detraurà de la devolució

Subscripció

La modalitat de subscripció permet al client rebre un exemplar dels diferents llibres que editi Tigre de Paper, amb un màxim de 10 exemplars a l’any.

Es tracta d’una modalitat gratuïta sense cap cost addicional ni quota d’alta. Als llibres adquirits amb aquesta modalitat se’ls aplicarà un descompte del 15% sobre el preu de venda al públic. L’enviament de tots productes adquirits pels subscriptors serà gratuït, sens perjudici del cost addicional que comporti un sistema d’enviament diferent al predeterminat que serà assumit pel subscriptor.

La subscripció a Tigre de Paper s'acull a l'apartat e de l'article 10 de la llei 10/2007 de la lectura, el llibre i les biblioteques publicada al BOE n150 del 23 de juny de 2007 i oferirà els llibres als subscriptors abans de la seva sortida al mercat quan aquests encara es trobin en la fase de pre-publicació.

El cobrament dels llibres adquirits amb la subscripció es farà mitjançant domiciliació bancària al compte corrent indicat pel client coincidint amb el seu enviament.

La subscripció pot ésser cancel·lada pel client en qualsevol moment. En tot allò que no sigui regulat de forma particular en aquest apartat, seran d’aplicació la resta de condicions generals d’aquest document, especialment pel què fa al desistiment.

Dades de Caràcter Personal

En cas de realitzar compres, registrar-se o subscriure’s a Tigre de Paper, l’usuari haurà de facilitar les dades de caràcter personal necessàries per realitzar les operacions. Aquestes dades seran objecte d’emmagatzematge i tractament per part de Cultura 21, SCCL.

Sens perjudici de la informació completa que consta a la nostra Política de Privacitat, li facilitem la informació bàsica al respecte:

 • Responsable: Cultura 21, SCCL
 • Finalitat: Gestionar la relació comercial entre Cultura 21 i els seus clients i subscriptors i tot allò que se’n deriva: comunicacions, compres, facturació, devolucions, enviaments, cobraments, etc., quan la persona interessada s’hagi subscrit a Tigre de Paper o hagi adquirit productes mitjançant la pàgina web.
 • Legitimació: la base legal per a aquesta finalitat és l’execució del contracte de compra dels productes corresponents, així com el consentiment de la persona interessada. El consentiment por ser revocat en qualsevol moment per la persona interessada.
 • Consentiment: l’usuari accepta el tractament de les seves dades personals a l’omplir i enviar les seves dades mitjançant els formularis. El consentiment pot ser revocat per l’usuari en qualsevol moment.
 • Destinataris: no es cediran les dades a tercers excepte obligació legal.
 • Drets: l’usuari té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades així com a exercir la resta de drets tal i com s’explica a la informació completa de la Política de Privacitat. Pot exercir-los mitjançant correu electrònic a: info@tigredepaper.cat

Així mateix, és d’aplicació a les operacions subjectes a les presents condicions generals de contractació la Política de Privacitat completa d’aquest lloc web que pot consultar aquí.

Llengua

Els contractes celebrats mitjançant aquest lloc web són realitzats en llengua catalana.

Llei aplicable i furs

Els conflictes relatius a aquest lloc web es regiran per la normativa catalana i, si s’escau, de l’estat espanyol. Seran competents els jutjats i tribunals de Manresa renunciant les parts a qualsevol altre fur que els pogués correspondre i independentment del territori des d’on es produeixi l’accés. En tot cas, serà d’aplicació respecte al fur i la jurisdicció competent allò que disposi la normativa de consumidors i usuaris quan aquesta sigui aplicable a la controvèrsia.