Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.
Juvillà Ballester

Pau Juvillà Ballester

Pau Juvillà Ballester (Lleida, 1973), exdiputat de la CUP-NCG per Ponent, Pirineus i Aran, fou inhabilitat pel TSJC el 2022 per posar un llaç groc al despatx de la Crida a la Paeria de Lleida. És una persona compromesa amb els moviments socials i solidaris, així com de la insubmissió, motiu pel qual fou jutjat. Ha estat delegat sindical de la CGT, membre del seu secretariat permanent i regidor de la Crida per Lleida – CUP i també ha format part, en diverses èpoques, del secretariat nacional de la CUP. Interessat per la història del moviment obrer i de l’independentisme. És coautor dels llibres EPOCA, l’exèrcit a l’ombra (2010), amb Ferran Dalmau, d’El PSUC a les Terres de Lleida (1936-1986) (2014), amb Antonieta Jarne, i el darrer, Del FAC a la reunió de Perpinyà, La vida de Carles Garcia Solé (2021), amb Jaume Renyer.

Llibres de Pau Juvillà Ballester

ERAT, l’exèrcit de SEAT
La història d’aquelles sigles emmarcades en un context de lluites obreres a la SEAT i arreu d’un Baix Llobregat en flames en una Transició que fou transacció. El 21 d’abril de 1978, el Noticiero Universal informava de la detenció d’un grup d’atracadors que havien dut a terme robatoris a mà armada a Barcelona i localitats properes utilitzant quasi sempre armes de foc idèntiques. Els...
14,00 Impostos inclosos
Afegir