Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.
Garcés

Marina Garcés

És filòsofa i, després de quinze anys com a professora titular de fi losofi a a la Universitat de Saragossa, actualment és professora a la Universitat Oberta de Catalunya. És autora dels llibres 'En las prisiones de lo posible' (Bellaterra, 2002), 'Filosofía inacabada' (Galaxia Gutenberg, 2015), 'Fora de classe: Textos de filosofia de guerrilla' (Arcàdia, 2016) i 'Nova il·lustració radical' (Anagrama, 2017), llibre que li va concedir el premi Ciutat de Barcelona en la categoria d’Assaig, Ciències Socials i Humanitats el 2017. Darrerament, ha publicat 'Ciutat princesa' (Galaxia Gutenberg, 2018) i 'Escola d’aprenents' (Galaxia Gutenberg, 2020). El seu pensament és la declaració d’un compromís amb la vida com un problema comú. La seva tasca principal es reparteix entre la docència, l’escriptura, els seus fi lls i la dedicació al pensament pràctic, crític i col·lectiu que va impulsar des de fa anys, juntament amb altres companys, a Espai en Blanc.

Llibres de Marina Garcés

Un món comú
'Un món comú' és un clàssic on Marina Garcés esbossa les bases del seu pensament filosòfic. És la primera vegada que es publica en català i incorpora un nou pròleg de la mateixa autora que dialoga des del present amb el mateix llibre. «Com podem aprendre a dir nosaltres contra la identitat de grup que defineix i tanca el seu sentit? Com podem aprendre a dir nosaltres més enllà del...
17,00 Impostos inclosos
Afegir