Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

Deu mites sobre Israel

Traducció
Lola Fígols
Il·lustració
Cesc Roca

El relat històric en què es basa el sionisme per explicar la creació de l’Estat d’Israel se sustenta en nombroses fal·làcies i mentides. Una mitologia que ens impedeix entendre els orígens i la realitat del confl icte, i que de manera subtil qüestiona el dret moral dels palestins a la terra on viuen.

El reconegut historiador israelià Ilan Pappé examina en aquest llibre les deu idees més controvertides sobre els orígens i la identitat de l’estat contemporani d’Israel. Aquests relats, repetits sense parar als mitjans de comunicació, imposats pels militars, acceptats sense dubtes pels governs d’arreu del món, reforcen l’statu quo regional. L’autor explora l’afi rmació que Palestina era una terra buida en el moment de la Declaració Balfour, així com la formació del sionisme i el seu paper en les primeres dècades de construcció de la nació. Es qüestiona si els palestins van abandonar voluntàriament la seva terra natal l’any 1948 i si la de juny de 1967 va ser una guerra inevitable. En referència als mites que envolten els fracassos dels acords de Camp David i els motius ofi cials dels atacs a Gaza, Pappé explica per què la solució dels dos estats ja no és viable.

Una obra reveladora sobre els mites que hi ha rere l’Estat d’Israel.

19,90 Impostos inclosos
Afegir
Data de publicació: de març 2024
Pes: 350 gr
Pàgines: 192
ISBN: 978-84-18705-76-2

Més informació