Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 45€, tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 5€ o escollir l’enviament de 3 a 10 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

Travessa del manglar

Traducció
Oriol Valls
Il·lustració
Patricia Cruz
Premi Nobel alternatiu de Literatura, 2018

A partir d’un fet anecdòtic, Maryse Condé construeix un retrat magistral dels conflictes, les contradiccions i les tensions de la societat de Guadalupe.

En un poble al cor del bosc de l’illa antillana de Guadalupe, el veïnat vetlla un mort, un home arribat fa un temps i del qual ningú en sap gran cosa. És cubà? És un desertor? Perquè ha vingut a Guadalupe? Quins dimonis el persegueixen? Les respostes són confuses, però la veritable identitat d’aquest home importa poc.

A través de la imatge que els vilatans guarden d’ell, i dels canvis que ha provocat en les seves vides, Maryse Condé desplega una història que va molt més enllà del retrat de la petita comunitat de Rivière au Sel. El que pren forma a Travessa del manglar és el conjunt d’una societat i d’una identitat antillanes, amb els seus confl ictes, les seves contradiccions i les seves tensions.

 

«Condé descriu els estralls del colonialisme i el caos postcolonial en un llenguatge que és, alhora, precís i aclaparador.»

Ann Pålsson, Presidenta del jurat del Premi Nobel alternatiu

18,00 Impostos inclosos
Afegir
Data de publicació: de setembre 2022
Pes: 274 gr
Pàgines: 240
ISBN: 978-84-19515-00-1

Clients que han vist aquest producte també han comprat