Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

A 175 anys d''El manifest comunista', proletaris de tots els països, unim-nos!

Celebrem el 175 aniversari d'El manifest comunista, l'obra encarregada per la Lliga dels Comunistes a Marx i Engels per dotar a la classe obrera d'una anàlisi i un programa per bastir una alternativa al capitalisme: el comunisme.

Celebrem el 175 aniversari d'El manifest comunista, l'obra encarregada per la Lliga dels Comunistes a Marx i Engels per dotar a la classe obrera d'una anàlisi i un programa per bastir una alternativa al capitalisme: el comunisme. El text es va publicar el 1848 i va escampar-se com la pólvora per tot Europa. Ha esdevingut l'obra bàsica de referència del moviment obrer arreu del món i 175 anys després manté la vigència com a far per a les lluites emancipatòries.

 

Posavasos i pack commemoratiu

Per celebrar aquest aniversari, hem editat uns posavasos commemoratius amb una il·lustració de David Agrio dels dos autors del manifest. A més, impulsem un pack que inclcou els Manuscrits economicofilosòfics, del mateix Karl Marx, L'últim Marx', de Marcello Musto, i hi afegeix El manifest comunista' de regal, a més dels posavasos.

A més, si compreu qualsevol dels llibre de Marx o sobre marxisme del nostre catàleg durants els mesos de febrer i març, us emporteu el posavasos de regal.

 

Karl Marx i Friedrich Engels

Karl Marx va ser un filòsof, periodista, economista polític, sociòleg i revolucionari alemany. Va tractar una gran varietat de temes i és conegut, sobretot, per la seva anàlisi de la Història en termes de lluita de classes, resumida en l’encapçalament d’El manifest comunista: «La història de totes les societats és la història de la lluita de classes.» Va ser el pare teòric del socialisme científic i del comunisme i, junt amb Friedrich Engels, és considerat una figura històrica clau per entendre la societat i la política contemporània. A Tigre de Paper hi ha publicada la seva obra magna, El Capital (2018), i El manifest comunista (2020), a més de Manuscrits economicofilosòfics (2023).

 

 

Curs sobre 100 anys de marxisme i qüestió nacional als Països Catalans

29.09.2022

Una subscripció, dues editorials

21.03.2023